info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

  • Zbulo ofertat e pranverës | Transport FALAS në Tiranë dhe FALAS kudo në Shqipëri për porosi 4000 L | Dërgesë e shpejtë në adresë | Paguaj Cash në dorëzim ose me kartë debiti/krediti

  • Zbulo ofertat e pranverës | Transport FALAS në Tiranë dhe FALAS kudo në Shqipëri për porosi 4000 L | Dërgesë e shpejtë në adresë | Paguaj Cash në dorëzim ose me kartë debiti/krediti

  • Zbulo ofertat e pranverës | Transport FALAS në Tiranë dhe FALAS kudo në Shqipëri për porosi 4000 L | Dërgesë e shpejtë në adresë | Paguaj Cash në dorëzim ose me kartë debiti/krediti

Showing all 12 results

iHealth Lancets for iHealth Glucose Meter

Gjilpëra shpuese për aparatin e glicemisë iHealth Kuti x 50 gjilpëra
12.00 L
Shtoje në shportë

On Call Plus Blood Glucose Monitoring System

Glukometër + 10 fisha për matjen e glicemisë
0.10 L
Shtoje në shportë

Contour Plus Strips

Fisha për aparat glicemie
2,500.00 L
Përzgjidhni mundësi

Contour Plus Blood Glucose Monitoring System

Aparat për matjen e glicemisë Contour Plus
0.10 L
Shtoje në shportë

iHealth Blood Glucose Test Strips

Fisha për aparat glicemie Kuti x 50 fisha
2,500.00 L
Shtoje në shportë

iHealth Gluco Smart Glucose Monitoring System

Aparat glicemie
1.00 L
Shtoje në shportë

Accu-Check Softclix Lancets – 25 lancets (gjilpëra)

Gjilpëra Accu-check për aparat glicemie
500.00 L1,300.00 L
Përzgjidhni mundësi

Accu-Check Active Blood Glucose Monitor

Aparat glicemie Accu-Check Active
1.00 L
Shtoje në shportë

Accu-Check Active Blood Glucose Test Strips

Fisha Accu-Check për matjen e glukozës në gjak Kuti me 50 fisha
2,100.00 L
Shtoje në shportë

Smart Chek Blood Glucose Monitor

Aparat glicemie Smart Chek
0.10 L
Shtoje në shportë

Bionime Blood Glucose Monitor + Test Strips

Fisha për aparat glicemie (2 kuti x 50 fisha) Aparat glicemie falas
4,400.00 L
Shtoje në shportë

Bionime Blood Glucose Test Strips

Fisha për aparat glicemie 2 kuti x 25 fisha
2,200.00 L
Shtoje në shportë