[email protected]

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

  • SUPER ULJE NË MARKAT KRYESORE DERMOKOZMETIKE | …vetëm pak ditë | **OFERTË e limituar | Transport FALAS në Tiranë dhe FALAS kudo në Shqipëri për porosi 4000 L | Dërgesë e shpejtë në adresë | Paguaj Cash në dorëzim, me kartë debiti/krediti ose me këste me iutePay

  • SUPER ULJE NË MARKAT KRYESORE DERMOKOZMETIKE | …vetëm pak ditë | **OFERTË e limituar | Transport FALAS në Tiranë dhe FALAS kudo në Shqipëri për porosi 4000 L | Dërgesë e shpejtë në adresë | Paguaj Cash në dorëzim, me kartë debiti/krediti ose me këste me iutePay

  • SUPER ULJE NË MARKAT KRYESORE DERMOKOZMETIKE | …vetëm pak ditë | **OFERTË e limituar | Transport FALAS në Tiranë dhe FALAS kudo në Shqipëri për porosi 4000 L | Dërgesë e shpejtë në adresë | Paguaj Cash në dorëzim, me kartë debiti/krediti ose me këste me iutePay

Kategoritë

product

Ky është vendi ku mund të shfletoni produkte në këtë shitore.

Showing all 15 results

BORRN Baby Teether Octapus

Kruajtëse për dhëmbët, tërësisht silikoni me formë okatpodi për bebe nga 3 muaj 1 copë
1,700.00 L
Përzgjidhni mundësi

BORRN Baby Feeding Bottle 240 ml

Shishe për qumësht dhe ushqim, tërësisht silikoni për bebe nga 3 muaj 240 ml
2,900.00 L
Përzgjidhni mundësi

BORRN Baby Feeding Bottle 150 ml

Shishe për qumësht dhe ushqim, tërësisht silikoni për bebe nga lindja 150 ml
2,700.00 L
Përzgjidhni mundësi

BORRN Teat Fast Flow

Kokë silikoni me rrjedhje të shpejtë 6 m + 
1,500.00 L
Përzgjidhni mundësi

BORRN Teat Variable Flow

Kokë silikoni me rrjedhje të ndryshueshme 9 m + 
1,500.00 L
Përzgjidhni mundësi

BORRN Teat Medium Flow

Kokë silikoni me rrjedhje mesatare 3 m + 
1,500.00 L
Përzgjidhni mundësi

BORRN Teat Slow Flow

Kokë silikoni me rrjedhje të ngadaltë 0 m + 
1,500.00 L
Përzgjidhni mundësi

BORRN Baby Teether Sheep

Kruajtëse për dhëmbët, tërësisht silikoni me formë deleje për bebe nga 3 muaj 1 copë
1,700.00 L
Përzgjidhni mundësi

BORRN Baby Teether Bird

Kruajtëse për dhëmbët, tërësisht silikoni me formë zogu për bebe nga 3 muaj 1 copë
1,700.00 L
Përzgjidhni mundësi

BORRN Baby Teether Snail

Kruajtëse për dhëmbët, tërësisht silikoni me formë kërmilli për bebe nga 3 muaj 1 copë
1,700.00 L
Përzgjidhni mundësi

BORRN Baby Teether Crab

Kruajtëse për dhëmbët, tërësisht silikoni me formë gaforreje për bebe nga 3 muaj 1 copë
1,700.00 L
Përzgjidhni mundësi

BORRN Baby Teether Fish

Kruajtëse për dhëmbët, tërësisht silikoni me formë peshku për bebe nga 3 muaj 1 copë
1,700.00 L
Përzgjidhni mundësi

BORRN Baby Teether Turtle

Kruajtëse për dhëmbët, tërësisht silikoni me formë breshke për bebe nga 3 muaj 1 copë
1,700.00 L
Përzgjidhni mundësi

BORRN Baby Teether Elephant

Kruajtëse për dhëmbët, tërësisht silikoni me formë elefanti për bebe nga 3 muaj 1 copë
1,700.00 L
Përzgjidhni mundësi

BORRN Baby Teether Frog

Kruajtëse për dhëmbët, tërësisht silikoni me formë bretkose për bebe nga 3 muaj 1 copë
1,700.00 L
Përzgjidhni mundësi