info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Playboy Lubricated Dotted Condoms

Çmimi:L200.00

Kondomë kokrrizorë 3 copë

Stock: Out of stock

SKU: PB009
Tags: , ,

Additional information

Përshkrimi

Kondomë me një strukturë kokrrizore, që stimulojnë të dy partnerët dhe rrisin kënaqësinë e përftuar gjatë marrëdhënieve seksuale. Mbrojnë nga sëmundjet seksualisht të transmetueshme dhe shtatzënitë e padëshiruara. Të testuar elektronikisht. Të testuar nga ISO. I nënshtrohen testimit për nitrozamina dhe proteina. Të testuar për rrjedhje mes ”Electrolyte Water Testing Equipment”.

Përdorimi

Çdo kondom është vetëm për një përdorim.

Hapni me kujdes ambalazhin. Mos përdorni thonjtë e thonjve, dhëmbët ose ndonjë gjë që mund të dëmtojë kondomin.

Para aktit seksual vendosni kondomin në kokën e penisit në gjendje ereksioni dhe çmbështilleni me kujdes deri në bazën e penisit.

Menjëherë pas ejakulacionit, hiqeni me kujdes kondomin, ndërsa penisi është akoma në gjendje ereksioni.