info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Për shkak të situatës së pandemisë së Covid-19, dërgesat në Kosovë janë pezulluar, deri në një njoftim të dytë.

PIC Vedo Family Digital Thermometer

Çmimi:L640.00

Termometër dixhital

Stock: Out of stock

SKU: PIC049
Tags: ,

Additional information

Brand

Përshkrimi

Termometer dixhital që mundëson matjen e temperaturës në rrugë: -rektale; -orale; -nën sqetull. I përshtatshëm për t’u përdorur nga e gjithë familja. Është i shpejtë, pasi ka një kohë matjeje midis 60 dhe 120 sekondash. Sinjalizon rastet kur temperatura është më e lartë se 37.5˚C. Bateritë kanë një jetëgjatësi prej 1000 matjesh.