info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Omron Walking Style One 2.0 Step Counter

Çmimi:L2,600.00

Aparat elektronik për matjen e hapave.

Stock: 1 në stok

Përshkrimi

Për të gjithë personat
që duan të mbajnë nën kontroll aktivitetin e tyre fizik, omron iu mundëson hapamatësin 2.0 HJ-320.
I pajisur me një sensor, i cili detekton çdo hap tuajin dhe ruan këto vlera deri në 7 ditë.
Mund të mbahet në xhep, në çantë, tek rripi i pantallonave ose mund të varet në qafë.
Funksionon nëpërmjet baterive, jetëgjatësia e të cilave është rreth 6 muaj.
Informacione shtesë mbi garancinë
Ky produkt ofrohet me një garanci nga firma prodhuese, për një periudhë 3 vjeçare pas datës së blerjes.
Gjatë kësaj periudhe garancie ofrohet pa pagesë: shërbimi për rregullimin e pjesëve të produktit, ose për zëvëndësimin e produktit, ose të ndonjë pjese të dëmtuar teknikisht.
Garancia nuk mbulon këto pika:
a) shpenzimet për riparime dhe/ose defekte që rezultojnë nga riparimet e kryera nga persona të paautorizuar;
b) kontrolli periodik dhe mirëmbajtja që tregon blerësi ndaj produktit;
c) aksesorët si p.sh: adaptor, mansheta, maska, kitet, filtrat, tubat kanë nga 1 vit garanci nga data e blerjes;
d) dëmet e çdo lloji, të shkaktuar aksidentalisht ose nga keqpërdorimi, si p.sh: thyerja, djegia e aparatit, përdorimi i aksesorëve të tjerë dhe jo origjinalë të firmës, gërvishtje, dëmtime fizike edhe kur ato janë brenda periudhës 3 vjeçare;
e) shërbimi i kalibrimit nuk përfshihet në garanci.
Riparimi ose zëvëndësimi nën garanci nuk shkakton zgjatje ose rinovim të periudhës së garancisë.
Garancia jepet vetëm nëse produkti kthehet i plotë, së bashku më faturën origjinale të blerjes dhe ambalazhin.

Përdorimi

Hapamatësi mund të mos matë hapat në mënyrë të rregullt nëse:
– jeni duke u marrë me sporte të ndryshme dhe jo me ecje;
– nëse keni veshur sandale;
– nëse jeni duke ecur me makinë, autobus ose biçikletë;
– nëse është i vendosur në një çantë që lëviz në mënyrë të çrregullt;
– nëse jeni duke ecur shumë ngadalë.
Pajisja nuk është rezistente ndaj ujit.

Përbërësit

Hapamatës, bateri, mbajtës i hapamatësit, manual përdorimi, kaçavidë.