info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Për shkak të situatës së pandemisë së Covid-19, dërgesat në Kosovë janë pezulluar, deri në një njoftim të dytë.

Omron Gentle Temp 521 Infrared Ear Thermometer 3 in 1

Çmimi:L6,500.00

Termometer elektronik veshi.

Stock: In stock

Additional information

Brand

Përshkrimi

Pajisjet për matjen e temperaturës duhet të jenë në çdo shtëpi, sidomos aty ku ka fëmijë të vegjël.
Termometri i veshit Omron detekton nxehtësinë infra të kuqe që lëshon daullja e veshit dhe indet rrethuese, në një sekondë, duke ofruar saktësi dhe shpejtësi në matje.
Përdoret gjithashtu edhe për matjen e temperaturës së dhomës, të biberonit me qumësht apo dhe të ushqimeve.
Termometri ruan në memorje deri në 25 matje, duke iu dhënë mundësi të kontrolloni ndryshimet e temperaturës së fëmijës tuaj në një periudhë kohorë të shkurtër.
I pajisur me një ekran që ndriçon, i cili bën të mundur matjen e temperaturës edhe gjatë natës, kur fëmija është në gjumë.
Temperatura mund të shprehet me ˚C dhe me ˚F. Informacione shtesë mbi garancinë Ky produkt ofrohet me një garanci nga firma prodhuese, për një periudhë 3 vjeçare pas datës së blerjes.
Gjatë kësaj periudhe garancie ofrohet pa pagesë: shërbimi për rregullimin e pjesëve të produktit, ose për zëvëndësimin e produktit, ose të ndonjë pjese të dëmtuar teknikisht.
Garancia nuk mbulon këto pika:
a) shpenzimet për riparime dhe/ose defekte që rezultojnë nga riparimet e kryera nga persona të paautorizuar;
b) kontrolli periodik dhe mirëmbajtja që tregon blerësi ndaj produktit;
c) aksesorët si p.sh: adaptor, mansheta, maska, kitet, filtrat, tubat kanë nga 1 vit garanci nga data e blerjes;
d) dëmet e çdo lloji, të shkaktuar aksidentalisht ose nga keqpërdorimi, si p.sh: thyerja, djegia e aparatit, përdorimi i aksesorëve të tjerë dhe jo origjinalë të firmës, gërvishtje, dëmtime fizike edhe kur ato janë brenda periudhës 3 vjeçare;
e) shërbimi i kalibrimit nuk përfshihet në garanci.
Riparimi ose zëvëndësimi nën garanci nuk shkakton zgjatje ose rinovim të periudhës së garancisë.
Garancia jepet vetëm nëse produkti kthehet i plotë, së bashku më faturën origjinale të blerjes dhe ambalazhin.

Përdorimi

Përpara se të masni temperaturën duhet:
– të siguroheni që sensori nuk është ndotur, pasi në të kundërt rezultati i përftuar nuk do jetë i saktë;
– të mos përdoret i njëjti termometër për persona të ndryshëm, pa u pastruar paraprakisht, pasi mund të bëhet shkak për transmetimin e infeksioneve si p.sh otitis externa etj;
– termometri duhet të ketë qëndruar në dhomën ku do kryhet matja, për të paktën 30 minuta para matjes;
-të mos përdoret direkt pas dushit ose notit;

Në momentin që do kryhet matja:
-sigurohuni që mbështjellja plastike është e pastërt, në të kundërt duhet të ndërrohet dhe të vendoset një e re;
-shtypni butonin START;
-vendoseni aparatin në vesh në drejtim të daulles së veshit;
-dëgjoni sinjalin që tregon përfundimin e matjes;
-një matje e dytë mund të kryhet pas 5 sekondash.

Përbërësit

Termometër, bateri litiumi, 21 mbështjellëse plastike për sensorin, manual përdorimi.