info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Omron Body Composition Monitor BF511

Çmimi:L15,000.00

Pajisje elektronike për matjen e masës yndyrore, masës muskulare dhe parametrave të tjerë truporë.

Stock: 1 in stock

Additional information

Përshkrimi

Për të gjithë personat që duan të njohin çdo parametër të trupit të tyre, Omron ofron një pajisje e cila mat masën yndyrore, masën muskulare, BMI-në dhe peshën trupore.
E përdorur rregullisht, ajo llogarit dhe ruan ndryshimet që pëson trupi, duke iu siguruar që mos keni humbje të masës muskolore, gjatë periudhave kur po përpiqeni të humbisni në peshë.
Përdoret për fëmijë nga 6 vjeç e sipër dhe për një peshë trupore deri në 150 kg.
E pajisur me 8 sensorë, përdor si duart, ashtu dhe këmbët për një matje gjithëpërfshirëse.
Bateritë kanë një jetëgjatësi prej rreth një vit. Këshillohet përdorimi i baterive të magnezit.
Testuar klinikisht. Informacione shtesë mbi garancinë
Ky produkt ofrohet me një garanci nga firma prodhuese, për një periudhë 3 vjeçare pas datës së blerjes.
Gjatë kësaj periudhe garancie ofrohet pa pagesë: shërbimi për rregullimin e pjesëve të produktit, ose për zëvëndësimin e produktit, ose të ndonjë pjese të dëmtuar teknikisht.
Garancia nuk mbulon këto pika:
a) shpenzimet për riparime dhe/ose defekte që rezultojnë nga riparimet e kryera nga persona të paautorizuar;
b) kontrolli periodik dhe mirëmbajtja që tregon blerësi ndaj produktit;
c) aksesorët si p.sh: adaptor, mansheta, maska, kitet, filtrat, tubat kanë nga 1 vit garanci nga data e blerjes;
d) dëmet e çdo lloji, të shkaktuar aksidentalisht ose nga keqpërdorimi, si p.sh: thyerja, djegia e aparatit, përdorimi i aksesorëve të tjerë dhe jo origjinalë të firmës, gërvishtje, dëmtime fizike edhe kur ato janë brenda periudhës 3 vjeçare;
e) shërbimi i kalibrimit nuk përfshihet në garanci.
Riparimi ose zëvëndësimi nën garanci nuk shkakton zgjatje ose rinovim të periudhës së garancisë.
Garancia jepet vetëm nëse produkti kthehet i plotë, së bashku më faturën origjinale të blerjes dhe ambalazhin.

Përdorimi

Këshilla:
– të mos vendoset mbi sipërfaqe të buta p.sh tapete;
– të mos vendoset pranë burimeve të nxehta dhe në ambjente me lagështi;
– të mos pastrohet me benzinë, ujë, alkool apo substanca të tjera volatile;
– të mos kryhet matja direkt pas një aktiviteti fizik intensiv dhe pas dushit;
– të mos kryhet matja pasi të keni konsumuar një sasi të konsiderueshme alkooli, apo pas një vakti të bollshëm.

Përbërësit

Monitor, 4 bateri magnezi, garanci, manual përdorimi.