info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Medel Soft Roll

Çmimi:L3,900.00

Rroll profesional për
pedikyr

Stock: 2 në stok

Përshkrimi

Pajisje profesionale për largimin e kallove dhe lëkurës së ashpër dhe të fortë në zonën e këmbëve.
Përmban 3 koka ndërruese:
-një për kallot e forta;
-një për kallot normale;
-një për kallot e vogla dhe lëkurën e trashë e të ashpër.
Paketimi përmban edhe:
-adaptorin;
-furçën pastruese të pajisjes;
-fishën për USB.
Që me aplikimin e parë lëkura juaj do jetë e lëmuar, e butë dhe uniforme.
I thjeshtë në përdorim dhe tepër komod.

Përdorimi

Aplikohet në zonat që duhen trajtuar me lëvizje rrethore.
Operon me dy shpejtësi të ndryshme, në varësi të gjendjes së lëkurës dhe rezultatit që doni të arrini.