info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Për shkak të situatës së pandemisë së Covid-19, dërgesat në Kosovë janë pezulluar, deri në një njoftim të dytë.

Medel Baby Star Aerosol

Çmimi:L4,900.00

Aparat aerosoli në
formë ylli

Stock: In stock

SKU: 00443714
Tags: , , ,

Additional information

Brand

Përshkrimi

Medel Star është një pajisje me dizajn të veçantë në formë ylli, për të qenë sa më e pranueshme dhee pëlqyeshme nga fëmijët.
Ka një shpejtësi grimcimi 0.4ml/min.
Grimcat e përftuara kanë një madhësi 3.16mcg.
Aerosoli është i pajisur me:
-maskën e hundës dhe gojës për fëmijë dhe të rritur;
-maskën e hundës;
-filtrat;
-tubin lidhës;
-maskën e gojës;
-një libër me vizatime dhe lapsa ngjyrues.
I shpejtë dhe efikas.
I pajisur me një çantë e nevojshme për ta transportuar lehtësisht.
Nuk bën zhurmë.

Përdorimi

Këshilla:
-nuk përdoret nga pacientë në gjendje inkoshiente ose me funksion respirator të dëmtuar;
-të mos hiqet dhe vihet adaptori nëse i keni duart e lagura;
-të mos përdoret nëse spina ose tubi janë dëmtuar;
-të përdoret vetëm me adaptorin e vet;
-të ndërrohet filtri një herë në 60 ditë;
-të mos përdoret në një temperaturë ambjenti më të lartë se 40˚C.