info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Bionime Blood Glucose Test Strips

Çmimi:L1,100.00

Fisha për aparat glicemie
2 kuti x 25 fisha

Stock: 11 në stok

SKU: 004492247
Etiketat: , , ,

Additional information

Përshkrimi

Monitorimi i nivelit të glukozës në gjak është tepër i rëndësishëm, sidomos për personat diabetikë.
Fishat e aparatit të glicemisë Bionime janë krijuar për bërë sa më komod dhe të thjeshtë këtë proçes.
Në sipërfaqe të fishave është një shtresë enzimatike në të cilët shpërhapet dhe oksidohet glukoza, duke prodhuar sinjale elektro-kimike, të cilat duke kaluar në elektroda prodhojnë elektricitet.
Sasia e elektricitetit të prodhuar konvertohet në vlerën përkatëse të glukozës në gjak.
Për të mundësuar një matje sa më të saktë të glicemisë dhe nga personat me shikim të dobësuar, sipërfaqja e dy anëve të fishës është e ndryshme dhe nëpërmjet prekjes kuptohet ana se nga duhet të futet fisha.
Një përdorimëshe.

Përdorimi

Në mënyrë që vlerat e përftuara të jenë sinjifikative, matja e sasisë së glukozës në gjak bëhet esëll në mëngjes dhe dy orë mbas ushqimit.
Matja bëhet mes 5 hapash:
-vendoset fisha;
-shpohet gishti;
-vendoset gishti i shpuar mbi zonën përkatëse të fishës;
-pritet rezultati;
-hiqet fisha.