info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Bionime Blood Glucose Monitor + Test Strips

Çmimi:L4,400.00

Fisha për aparat glicemie (2 kuti x 50 fisha) Aparat glicemie falas

Stock: 2 in stock

Additional information

Përshkrimi

Monitorimi i nivelit të glukozës në gjak është tepër i rëndësishëm, sidomos për personat diabetikë.
Për ta bërë sa më të lehtë matjen e glicemisë në kushte shtëpie Bionime ofron një aparat glicemie:
-të thjeshtë në përdorim;
-të lehtë për t’u mbajtur;
-me një ekran ku dallohet qartë vlera e glukozës në gjak;
-që shmang kontaktin me gjakun gjatë heqjes së fishës;
-që funksionon në temperatura nga 10˚C – 40˚C.
Krahas aparatit dhe fishave, brenda paketimit gjendet dhe shpuesi bashkë me gjilpërat.
Funksionon nëpërmjet baterive.

Përdorimi

Në mënyrë që vlerat e përftuara të jenë sinjifikative, matja e sasisë së glukozës në gjak bëhet esëll në mëngjes dhe dy orë mbas ushqimit.
Matja bëhet mes 5 hapash:
-vendoset fisha;
-shpohet gishti;
-vendoset gishti i shpuar mbi zonën përkatëse të fishës;
-pritet rezultati;
-hiqet fisha.