info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Mëposhtë shfaqen të 44 rezultatet.

ATC Çaj Afrodiziak Bio

Përzierje bimore nxitëse dhe stimulante e seksit

90 g

L300.00
Shto në shportë

ATC Çaj Anti-azmatik Bio

Përzierje bimore që ndihmon në mjekimin e astmës bronkiale

90 g

L180.00
Shto në shportë

ATC Çaj Anti-celulit Bio

Përzierje bimore për largimin e ujrave nga trupi

90 g

L180.00
Lexo më shumë

ATC Çaj Anti-diabetik Bio

Çaj me përzierje bimore natyrore për uljen e niveleve të sheqerit në gjak

100 g

L180.00
Shto në shportë

ATC Çaj Anti-duhan Bio

Përzierje bimore dezintoksikimin e organizmit nga nikotina e duhani. 90 g

L180.00
Shto në shportë

ATC Çaj Anti-grip Bio

Përzierje bimore kundër të ftohtit dhe temperaturës

90 g

L180.00
Shto në shportë

ATC Çaj Anti-kolesterol Bio

Përzierje bimore kundër kolesterolit

95 g

L180.00
Shto në shportë

ATC Çaj Anti-reumatizmal Bio

Përzierje bimore kundër dhimbjeve të shkaktuara nga reumatizma dhe artriti

90 g

L180.00
Shto në shportë

ATC Çaj Anti-variçe Bio

Përzierje bimore për lehtësimin e variçeve

90 g

L180.00
Shto në shportë

ATC Çaj Aromatiko-mjekësor Bio

Përzierje bimore për Çdo moshë e pasur me vitamina, 100 % natyror

100 g

L180.00
Lexo më shumë

ATC Çaj Aronia Fruit Bio

Çaj me përbërje të frutit të aronias (chokeberry)

90 g

L200.00
Shto në shportë

ATC Çaj Bar blete Bio

Çaj bimor me bar blete (melissa officinalis)

90 g

L180.00
Shto në shportë

ATC Çaj Ekspektorant Bio

Përzierje bimore për pastrimin nga gëlbaza

90 g

L180.00
Shto në shportë

ATC Çaj Fier Guri Bio

Çaj bimor me fier guri
(ceterach offinarum).
100% organik 90 g

L180.00
Shto në shportë

ATC Çaj Fletë Mente Bio

Çaj bimor me përbërje të mentes (Spearmint)

90 g

L180.00
Shto në shportë

ATC Çaj fruta pylli Bio

Miksimi i fryteve të bimëve
aromatiko-mjekësore tërësisht të egra të rritura në pyjet tanë

100 g

L180.00
Shto në shportë

ATC Çaj Fryte Boronice Bio

Çaj me përbërje të fryteve te boronicës
(vaccinum myrtillas) 90 g

L450.00
Shto në shportë

ATC Çaj Gjethe Sene Bio

Çaj me përbërje gjethe sene.

65 g

L180.00
Shto në shportë

ATC Çaj Hibiscus Bio

Lule hibiscus (bibiscus rosa sinesis)

90 g

L180.00
Lexo më shumë

ATC Çaj Hipnotik Bio

Përzierje bimore kundër pagjumësisë

85 g

L180.00
Lexo më shumë

ATC Çaj i mëlçisë Bio

Përzierje bimore për mëlçinë e zezë

90 g

L180.00
Shto në shportë

ATC Çaj i zi Bio

Çaji Rusit (camellia sinesis). 85 g.

L180.00
Shto në shportë

ATC Çaj Jeshil Bio

Camellia sinensis (green tea leaves)

80 g

L180.00
Shto në shportë

ATC Çaj laksativ bimor Bio

4

L180.00
Shto në shportë

ATC Çaj Lule Basani Bio

Çaj bimor me lule basani (Hypericum perforatum)

60 g

L180.00
Shto në shportë

ATC Çaj Lule Bliri Bio

Përzierje bimore që shëron të ftohurën, kollën,
stomakun.

70 g

L180.00
Shto në shportë

ATC Çaj Lule Kamomili Bio

Çaj bimor me lule kamomili 60 g

L180.00
Shto në shportë

ATC Çaj Majasëlli Bio

Përzierje bimore për mjekimin e majasëllit

90 g

L180.00
Shto në shportë

ATC Çaj Mali

Çaj mali bio i seleksionuar direkt nga natyra e egër e maleve tona (Sideritis Syriaca)

40 g

L180.00
Shto në shportë

ATC Çaj Multi-vitaminoz Bio

Përzierje bimore e pasur me vitamina

100 g

L180.00
Lexo më shumë

ATC Çaj për kollën Bio

Përzierje bimore për qetësimin e kollës dhe nxjerrjen e gëlbazës

100 g

L180.00
Shto në shportë

ATC Çaj për tëmthin Bio

Përzierje bimore për tëmthin dhe gurët e tij

100 g

L180.00
Shto në shportë

ATC Çaj për veshkat Bio

Përzierje bimore natyrore për tretjen e gurëve

100 g

L180.00
Shto në shportë

ATC Çaj Qetësues Bio

Përzierje bimore qetësuese për menopauzën

100 g

L180.00
Shto në shportë

ATC Çaj Qetësues për stomakun Bio

Përzierje bimore për qetësimin e dhimbjeve të stomakut dhe largimin e gazrave

80 g

L180.00
Shto në shportë

ATC Çaj Sedativ Bio

Përzierje bimore me efekt qetësues të sistemit nervor qëndror

90 g

L180.00
Shto në shportë

ATC Çaj sherebele Bio

Salvia officinalis e përzgjedhur me mbi 2.5% vaj esencial

90 g

L180.00
Shto në shportë

ATC Çaj Trëndafil i egër Bio

Përzierje bimore për forcimin e imunitetit

100 g

L180.00
Shto në shportë

ATC Anti-stres Bio

Përzierje bimore për qetësimin e stresit dhe dhimbjeve të kokës

100 g

L180.00
Shto në shportë

ATC Çaj Dietetik Bio

Përzierje bimore natyrore për dobësim

100 g

L180.00
Shto në shportë

ATC Çaj Limonçinë Bio.

Çaj i përgatitur me fletët e Luizës (Herba Louisa)

90 g

L180.00
Lexo më shumë

Atc çaj për tensionin Bio

Përzierje bimore për uljen e tensionit të lartë të gjakut

100 g

L180.00
Shto në shportë

ATC Çaj Prostate Bio

Përzierje bimore për qetësimin e
prostatës

90 g

L180.00
Shto në shportë

Franch Çaj Boronicë e zezë

Çaj 20 bustina x 2.75 gr

L250.00
Shto në shportë