info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Mëposhtë shfaqen të 14 rezultatet.

Doppelherz Sport Direct

Vitamina & minerale për aktivitet fizik

20 bustina

L1,170.00
Shto në shportë

Easypiercing Hygenic Solution Spray

Spray për dezinfektimin e zonës së piercing
50 ml

L600.00
Shto në shportë

Easypiercing Mouthwash Solution

Shpëlarës për gojën për përdorim përpara vendosjes së piercing
125 ml

L600.00
Shto në shportë

Easypiercing Saline solution spray

Spray për hidratimin e zonës së piercing
50 ml

L600.00
Shto në shportë

Easytattoo Aftercare Kit (Soft Cleansing Gel + Tattoo Cream)

Xhel pastrues 125 ml dhe krem zbutës 50 ml për mirëmbajtjen e tatuazheve

L1,500.00
Shto në shportë

Easytattoo Tattoo Cream

Krem zbutës & rigjenerues me pantenol

L1,000.00L1,500.00
Zgjidh opsionet

Easytattoo Tattoo Cream box x 20 sachets

Krem zbutës & rigjenerues me pantenol
20 bustina x 4 ml

L3,000.00
Shto në shportë

EasytattooPro Petroleum Jelly

Vazelinë e bardhë bustinë
5 ml

L100.00
Shto në shportë

Medel Cardio Evo Pro

Orë për matjen e parametrave truporë

L11,900.00
Shto në shportë

Omron Body Composition Monitor BF511

Pajisje elektronike për matjen e masës yndyrore, masës muskulare dhe parametrave të tjerë truporë.

L15,000.00
Shto në shportë

Omron Body Fat Monitor BF306

Pajisje elektronike për matjen e BMI-së dhe përqindjes së masës yndyrore.

L8,500.00
Shto në shportë

Omron Digital Personal Scale HN289

Peshore elektronike për matjen e peshës trupore.

L4,000.00
Shto në shportë

Omron Walking Style One 2.0 Step Counter

Aparat elektronik për matjen e hapave.

L2,600.00
Shto në shportë

Vitabiotics Jointace Sport

Integrator për persona që merren me aktivitet fizik. Kuti x 30 tableta.

L2,499.90
Shto në shportë