info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

  • Transport FALAS në Tiranë për çdo vlerë porosie dhe FALAS kudo në Shqipëri për porosi 4000 L | Dërgesë e shpejtë në adresë | Pagesë e sigurtë – Cash në dorëzim ose me kartë debiti/krediti

  • Transport FALAS në Tiranë për çdo vlerë porosie dhe FALAS kudo në Shqipëri për porosi 4000 L | Dërgesë e shpejtë në adresë | Pagesë e sigurtë – Cash në dorëzim ose me kartë debiti/krediti

  • Transport FALAS në Tiranë për çdo vlerë porosie dhe FALAS kudo në Shqipëri për porosi 4000 L | Dërgesë e shpejtë në adresë | Pagesë e sigurtë – Cash në dorëzim ose me kartë debiti/krediti

Showing 1–48 of 60 results

Lacalut White Toothbrush

Furçë dhëmbësh për dhëmbë naturalisht të bardhë
L390.00
Shtoje në shportë

Lacalut White & Repair Toothpaste

Pastë dentare për zbardhje të lehtë dhe riparim të smaltit të dhëmbëve 75ml
L550.00
Përzgjidhni mundësi

Lacalut Interdental

Furçë interdentare përmasa të ndryshme 5 copë
L400.00
Përzgjidhni mundësi

Lacalut Aktiv Toothpaste + Toothbrush

Pastë dhëmbësh Lacalut Aktiv + furçë dhëmbësh FALAS
L420.00
Shtoje në shportë

Lacalut Flora Toothpaste

Pastë dhëmbësh kundër aromës së pakëndshme të gojës 75ml
L530.00
Shtoje në shportë

Lacalut Tartar Protection Antibacterial Mouthwash

Shpëlarës goje antibakterial parandalues i formimit të gurëzave dentare 500 ml
L530.00
Shtoje në shportë

Lacalut Baby Toothpaste

Pastë dhëmbësh për fëmijë deri në 4 vjeç 50ml
L400.00
Shtoje në shportë

Lacalut Multi-Effect Antibacterial Mouthwash

Shpëlarës goje antibakterial me formulë inovative 6 në 1 500 ml
L530.00
Shtoje në shportë

Lacalut Whitening Antibacterial Mouthwash

Shpëlarës goje antibakterial për dhëmbë natyralisht më të bardhë 500 ml
L530.00
Shtoje në shportë

Lacalut Kids Toothbrush

Furçë dhëmbësh për fëmijë mbi 4 vjeç
L330.00
Shtoje në shportë

Lacalut Baby Toothbrush

Furçë dhëmbësh për fëmijë nën 4 vjeç
L270.00
Shtoje në shportë

Lacalut Multi-Effect

Pastë dhëmbësh mjekësore me formulë inovative 5 në 1
L500.00
Shtoje në shportë

Lacalut Aktiv Toothbrush

Furçë dhëmbësh
L380.00
Shtoje në shportë

Lacalut Duo Clean Toothbrush

Furçë dhëmbësh me veprim të dyfishtë
L300.00
Shtoje në shportë

Lacalut Dental Floss

Fill dentar për pastrimin e hapësirave interdentare
L380.00
Shtoje në shportë

Lacalut Kids Pastë dentare

Pastë dhëmbësh për fëmijë 4-8 vjeç 50ml
L330.00
Shtoje në shportë

Lacalut Aktiv Pastë Dentare

Pastë dhëmbësh që forcon mishrat e dhëmbëve & mbron nga paradontoza 75 ml
L420.00
Shtoje në shportë

Lacalut White Edelweiss Toothpaste

Pastë dhëmbësh profilaktike për zbardhje natyrale & rimineralizim të smaltit dentar 75ml
L485.00
Shtoje në shportë

Lacalut White Pastë Dentare

Pastë dhëmbësh profilaktike për rikthimin dhe mirëmbajtjen e bardhësisë natyrale të dhëmbëve 75ml
L475.00
Shtoje në shportë

Lacalut Sensitive Pastë Dentare

Pastë dhëmbësh profilaktike për dhëmbë të ndjeshëm 75ml
L420.00
Shtoje në shportë

Lacalut White Mouthwash

Shpëlarës goje për rikthimin e bardhësisë natyrale të dhëmbëve 300ml
L700.00
Shtoje në shportë

Lacalut Aktiv Mouthwash

Shpëlarës goje Lacalut Aktiv 300ml
L660.00
Shtoje në shportë

Lacalut Sensitive Mouthwash

Shpëlarës goje për dhëmbë të ndjeshëm 300ml
L730.00
Shtoje në shportë

Esi Aloe Fresh Collutorio

Shpëlarës për gojën me veti zbardhuese 500 ml
L750.00
Shtoje në shportë

Dr. Brown’s® Infant-To-Toddler Toothbrush

Furce dhembesh per femije nga 0 deri 3 vjec, në ngjyrë rozë ose blu
L700.00
Përzgjidhni mundësi

Esi Aloe Fresh Smile Dentifricio in Gel con Microsfere

Pastë dhëmbësh në formë xheli me origjine 100% natyrale dhe veprim që zgjat në kohë 100 ml
L500.00
Shtoje në shportë

Esi Aloe Fresh Sensitive Azione Retard

Pastë dhëmbësh me aloe vera për dhëmbë të ndjeshëm 100 ml
L550.00
Shtoje në shportë

Esi Aloe Fresh Dentifricio in Pasta con Microgranuli

Pastë dhëmbësh zbardhuese 100 ml
L500.00
Shtoje në shportë

Esi Aloe Fresh Whitening Dentifricio in Gel

Pastë dhëmbësh natyrale zbardhuese 100 ml
L500.00
Shtoje në shportë

Esi Aloe Fresh Dentifricio in Gel Menta Crystal

Pastë dhëmbësh me aloe vera dhe aromë mente 100 ml
L500.00
Shtoje në shportë

Now XyliWhite Coconout Toothpaste

Pastë dhëmbësh pa fluor për të rritur dhe fëmijë mbi 2 vjeç Paketim x 181g
L920.00
Shtoje në shportë

Now Xyli White Cinnafresh Toothpaste Gel

Pastë dhëmbësh pa fluor për të rritur dhe fëmijë mbi 2 vjeç Paketim x 181g
L920.00
Shtoje në shportë

Now Xyli White Platinum Toothpaste Gel with Baking Soda

Pastë dhëmbësh pa fluor për të rritur dhe fëmijë mbi 2 vjeç Paketim x 181g
L920.00
Shtoje në shportë

Now Xyli White Kids Toothpaste Gel

Pastë dhëmbësh për fëmijë mbi 2 vjeç Paketim x 85g
L650.00
Shtoje në shportë

Dr.Brown’s Natural baby toothpaste

Dr. Brown’s pastë dhëmbësh për foshnje 40gr
L1,380.00
Shtoje në shportë

Splat Junior So Bubble Gum Toothpaste

Pastë dhëmbësh për fëmijë 6-11 vjeç
L650.00
Shtoje në shportë

Splat Love whitening toothpaste

Pastë dhëmbësh për zbadhje dhe freski që zgjat 75 ml
L860.00
Shtoje në shportë

Splat Toothbrush complete medium

Splat furçë dhëmbësh me butësi mesatare
L650.00
Shtoje në shportë

Splat Mouthwash Biocalcium

Splat shpëlarës goje për riparim dhe zbardhje të smaltit 275ml
L550.00
Shtoje në shportë

Splat Mouthwash Active

Shpëlarës për gojën për gingiva të shëndetshme 275ml
L550.00
Shtoje në shportë

Splat Baby Natural Toothpaste

Splat pastë dhëmbësh për bebe 0-3 vjeç me shije molle dhe banane 40 ml
L650.00
Shtoje në shportë

Splat Kids Natural Toothpaste

Splat pastë dhëmbësh për fëmijë 2-6 vjeç me shije luleshtrydhe-qershi 50ml
L650.00
Shtoje në shportë

Splat Extreme White Toothpaste

Splat pastë dhëmbësh për një zbardhje ekstreme dhe të shpejtë të dhëmbëve 75ml
L1,100.00
Shtoje në shportë

Splat Blackwood Whitening Toothpaste

Splat pastë dhëmbësh e zezë me efekt zbardhues që siguron një freski maksimale 75ml
L1,040.00
Shtoje në shportë

Splat Green Tea Bio-Active Toothpaste

Splat pastë dhëmbësh me ekstrakte të çajit jeshil për mbrojtje nga kariesi dhe gingiva të shëndetshme 100ml
L860.00
Shtoje në shportë

Splat Medical Herbs Bio-active Toothpaste

Splat pastë dhëmbësh për kujdes kompleks me bimë medicinale 100ml
L540.00
Shtoje në shportë

Splat Aromatherapy Bio-active toothpaste

Splat pastë dhëmbësh për një mbrojtje komplekse dhe kujdes gjatë natës 100ml
L540.00
Shtoje në shportë

Splat Sensitive Bio-active Toothpaste

Splat pastë dhëmbësh për dhëmbë të ndjeshëm dhe riparim të smaltit 100ml
L540.00
Shtoje në shportë