info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Mëposhtë shfaqen të 35 rezultatet.

A-Derma Derm Intim pH 5.5

Xhel larës për zonat intime për lëkurë të ndjeshme dhe të irrituar

200 ml

L1,450.00
Shto në shportë

A-Derma Derm Intim pH 8

Xhel larës intim, për zona të ndjeshme dhe të irrituara

200 ml

L1,450.00
Shto në shportë

Natracare cotton tampons regular 100% organic cotton

Tamponë pambuku 100 % organikë
10 tamponë

L400.00L700.00
Zgjidh opsionet

Natracare cotton tampons super 100% organic cotton

Tamponë pambuku super
100 % organikë

L400.00L700.00
Zgjidh opsionet

Natracare cotton tampons super plus 100% organic cotton

Tamponë pambuku super plus 100 % organikë
20 tamponë

L720.00
Shto në shportë

Natracare inco pads plus dry & light 100 % organic cotton

Peceta intime për inkontinencën urinare pambuk 100 % organik
16 peceta

L800.00
Shto në shportë

Natracare inco pads slim dry & light 100 % organic cotton

Peceta intime të holla për inkontinencën urinare pambuk 100 % organik
20 peceta

L750.00
Shto në shportë

Natracare maxi pads night time 100% organic cotton

Peceta intime për përdorim gjatë natës pambuk 100% organik
10 peceta

L600.00
Shto në shportë

Natracare maxi pads regular 100 % organic cotton

Peceta intime normale pa ngjitje anash pambuk 100 % oganik
14 peceta

L450.00
Shto në shportë

Natracare maxi pads super 100% organic cotton

Peceta intime të gjata pa ngjitje anash pambuk 100 % organik
12 peceta

L450.00
Shto në shportë

Natracare panty liners curved 100% organic cotton

Peceta intime për lëkurë sensitive me pambuk 100% organic
30 peceta

L400.00
Shto në shportë

Natracare panty liners long wrapped 100 % organic cotton

Peceta intime të gjata pambuk 100% organik
16 peceta

L450.00
Shto në shportë

Natracare panty liners normal 100 % organic cotton

Peceta intime normale pambuk
100 % organik
18 peceta

L450.00
Shto në shportë

Natracare panty liners tanga 100% organic cotton

Peceta intime
të holla për mbathje tanga pambuk 100 % organik
30 peceta

L400.00
Shto në shportë

Natracare ultra extra pads long 100% organic cotton

Peceta intime ultra extra të gjata me ngjitje anash pambuk 100 % organik
8 peceta

L500.00
Lexo më shumë

Natracare ultra extra pads normal 100% organic cotton

Peceta intime me ngjitje anash pambuk 100 % organik
12 peceta

L500.00
Shto në shportë

Natracare ultra extra pads super 100 % organic cotton

Peceta intime ultra extra super me ngjitje anash pambuk 100 % organik
10 peceta

L500.00
Shto në shportë

Natracare ultra pads long 100 % organic cotton

Peceta intime të gjata me ngjitje anash
me pambuk 100% organik
10 peceta

L650.00
Lexo më shumë

Natracare ultra pads regular 100% organic cotton

Peceta intime normale me ngjitje anash pambuk 100% organik
14 peceta

L650.00
Shto në shportë

Natracare ultra pads super 100% organic cotton

Peceta intime super me ngjitje anash pambuk 100% organik
12 peceta

L650.00
Shto në shportë

Natracare ultra pads super plus 100 % organic cotton

Peceta intime super plus pa ngjitje anash
me pambuk 100% organik

L650.00
Shto në shportë

Natracare ultra thin panty liners 100 % organic cotton

Natracare peceta intime shumë të holla pambuk 100 % organik
22 peceta

L520.00
Shto në shportë

PIC Fullwash Enteroclisma Enema

Enteroklizmë për lavazh vaginal dhe intestinal 2litër

L1,030.00
Shto në shportë

PIC Soft Wash

Pompë për lavazh intestinal dhe aurikular 85ml

L300.00
Shto në shportë

Tena lady extra

Peceta për femra extra të përshtatshme në rastin e inkontinencës urinare
20 peceta

L540.00
Shto në shportë

Tena lady normal

Peceta normale për femra  të përshtatshme në rastin e inkontinencës urinare
24 peceta

L540.00
Lexo më shumë

Tena men

Peceta për meshkuj të përshtatshme për inkontinencën urinare
12 peceta

L430.00
Shto në shportë

Tena pants normal large

Pelena për të rritur L (large) në formë mbathjesh
30 pelena

L2,989.80
Shto në shportë

Tena pants normal medium

Pelena për të rritur M (medium) në formë mbathjesh

10-30 pelena

L890.00L2,580.00
Zgjidh opsionet

Tena pants plus

Pelena për të rritur në formë mbathjesh
14 pelena

L1,249.92L1,400.00
Zgjidh opsionet

Tena slip large

Pelena për të rritur me ngjitje anash
10 pelena

L975.00
Shto në shportë

Tena slip medium

Pelena për të rritur me ngjitje anash masa M (medium)
10 pelena

L800.00
Shto në shportë

Tena slip plus large

Pelena për të rritur me ngjitje anash
30 pelena

L2,100.00L2,400.00
Zgjidh opsionet

Tena underpad plus 60×60 cm

Tena shtroje shtrati me përmasë 60x 60 cm
30 shtroje

L1,400.10
Shto në shportë

Tena underpad plus 60×90 cm

Tena shtroje shtrati me përmasë 60x 90 cm
20 shtroje

L1,400.00
Shto në shportë