info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Për shkak të situatës së pandemisë së Covid-19, dërgesat në Kosovë janë pezulluar, deri në një njoftim të dytë.

Kategoritë

Showing all 47 results

Sale!
-15%

A-Derma Derm Intim pH 5.5

Xhel larës për zonat intime për lëkurë të ndjeshme dhe të irrituar 200 ml
L1,450.00 L1,232.50 -15%
Add to cart
Sale!
-15%

A-Derma Derm Intim pH 8

Xhel larës intim, për zona të ndjeshme dhe të irrituara 200 ml
L1,450.00 L1,232.50 -15%
Add to cart

Abena Intimate Care

Xhel larës intim për lëkura të ndjeshme 200 ml
L950.00
Add to cart
Sale!
-15%

Klorane Deodorant Spray With Althea 24h

Deodorant pa Alumin 24h 125ml.
L1,350.00 L1,147.50 -15%
Add to cart
Sale!
-15%

Klorane Soothing Depilatory Cream

Krem depilues për zonat sensitive 75ml.
L1,250.00 L1,062.50 -15%
Add to cart
Sale!
-15%

Klorane Very Gentle Deodorant

Deodorant roll-on pa Alumin 40ml.
L1,350.00 L1,147.50 -15%
Add to cart
Sale!
-15%

Klorane Very Soft Depilatory Cream

Krem depilues 150ml.
L1,500.00 L1,275.00 -15%
Add to cart

Natracare cotton tampons regular 100% organic cotton

Tamponë pambuku 100 % organikë 10 tamponë
L400.00L700.00
Select options

Natracare cotton tampons super 100% organic cotton

Tamponë pambuku super 100 % organikë
L400.00L700.00
Select options

Natracare cotton tampons super plus 100% organic cotton

Tamponë pambuku super plus 100 % organikë 20 tamponë
L720.00
Add to cart

Natracare inco pads plus dry & light 100 % organic cotton

Peceta intime për inkontinencën urinare pambuk 100 % organik 16 peceta
L800.00
Add to cart

Natracare inco pads slim dry & light 100 % organic cotton

Peceta intime të holla për inkontinencën urinare pambuk 100 % organik 20 peceta
L750.00
Add to cart

Natracare maxi pads night time 100% organic cotton

Peceta intime për përdorim gjatë natës pambuk 100% organik 10 peceta
L600.00
Add to cart

Natracare maxi pads regular 100 % organic cotton

Peceta intime normale pa ngjitje anash pambuk 100 % oganik 14 peceta
L450.00
Add to cart

Natracare maxi pads super 100% organic cotton

Peceta intime të gjata pa ngjitje anash pambuk 100 % organik 12 peceta
L450.00
Add to cart

Natracare panty liners curved 100% organic cotton

Peceta intime për lëkurë sensitive me pambuk 100% organic 30 peceta
L400.00
Add to cart

Natracare panty liners long wrapped 100 % organic cotton

Peceta intime të gjata pambuk 100% organik 16 peceta
L450.00
Add to cart

Natracare panty liners tanga 100% organic cotton

Peceta intime të holla për mbathje tanga pambuk 100 % organik 30 peceta
L400.00
Add to cart

Natracare ultra extra pads long 100% organic cotton

Peceta intime ultra extra të gjata me ngjitje anash pambuk 100 % organik 8 peceta
L500.00
Add to cart

Natracare ultra extra pads normal 100% organic cotton

Peceta intime me ngjitje anash pambuk 100 % organik 12 peceta
L500.00
Add to cart

Natracare ultra extra pads super 100 % organic cotton

Peceta intime ultra extra super me ngjitje anash pambuk 100 % organik 10 peceta
L500.00
Add to cart

Natracare ultra pads long 100 % organic cotton

Peceta intime të gjata me ngjitje anash me pambuk 100% organik 10 peceta
L650.00
Add to cart

Natracare ultra pads regular 100% organic cotton

Peceta intime normale me ngjitje anash pambuk 100% organik 14 peceta
L650.00
Add to cart

Natracare ultra pads super 100% organic cotton

Peceta intime super me ngjitje anash pambuk 100% organik 12 peceta
L650.00
Add to cart

Natracare ultra pads super plus 100 % organic cotton

Peceta intime super plus pa ngjitje anash me pambuk 100% organik
L650.00
Add to cart

Natracare ultra thin panty liners 100 % organic cotton

Natracare peceta intime shumë të holla pambuk 100 % organik 22 peceta
L520.00
Add to cart

PIC Fullwash Enteroclisma Enema

Enteroklizmë për lavazh vaginal dhe intestinal 2litër
L1,030.00
Add to cart

PIC Soft Wash

Pompë për lavazh intestinal dhe aurikular 85ml
L300.00
Add to cart

Tena lady extra

Peceta për femra extra të përshtatshme në rastin e inkontinencës urinare 20 peceta
L576.00
Add to cart

Tena lady normal

Peceta normale për femra  të përshtatshme në rastin e inkontinencës urinare 24 peceta
L580.00
Add to cart

Tena men

Peceta për meshkuj të përshtatshme për inkontinencën urinare 12 peceta
L430.00
Add to cart

Tena pants normal large

Pelena për të rritur L (large) në formë mbathjesh 30 pelena
L2,989.80
Add to cart

Tena pants normal medium

Pelena për të rritur M (medium) në formë mbathjesh 10-30 pelena
L890.00L2,580.00
Select options

Tena slip large

Pelena për të rritur me ngjitje anash 10 pelena
L975.00
Add to cart

Tena slip medium

Pelena për të rritur me ngjitje anash masa M (medium) 10 pelena
L800.00
Add to cart

Tena slip plus large

Pelena për të rritur me ngjitje anash 30 pelena
L2,100.00L2,400.00
Select options

Tena underpad plus 60×60 cm

Tena shtroje shtrati me përmasë 60x 60 cm 30 shtroje
L1,400.10
Add to cart

Tena underpad plus 60×90 cm

Tena shtroje shtrati me përmasë 60x 90 cm 20 shtroje
L1,400.00
Add to cart
Sale!
-15%

Vichy 48 Hour No Trace Anti Perspirant Deodorant Roll On

Deodorant rroll on që nuk le shenja të bardha në rroba 50ml
L1,800.00 L1,530.00 -15%
Add to cart
Sale!
-15%

Vichy 48H Aluminium Salt Free MineralDeodorant Roll On

Deodorant roll on 48 orësh pa kripëra të aluminit
L1,800.00 L1,530.00 -15%
Add to cart
Sale!
-15%

Vichy 7 Days Anti-Perspirant Treatment Cream

Deodorant në formë kremi për kontrollin e djersitjes 30 ml
L1,800.00 L1,530.00 -15%
Add to cart
Sale!
-15%

Vichy Deodorant Anti – Transpirant Intense Roll On 48h

Deodorant rroll-on Vichy 48 orësh për djersitje të shtuar 50ml
L1,800.00 L1,530.00 -15%
Add to cart
Sale!
-15%

Vichy Deodorant Anti-Transpirant 48h Rroll-on

Deodorant rroll-on Vichy 48 orësh për lëkurë të ndjeshme 50ml
L1,800.00 L1,530.00 -15%
Add to cart
Sale!
-15%

Vichy Deodorant Anti-Transpirant 48h Spray

Deodorant në formë spraji Vichy 125ml
L1,800.00 L1,530.00 -15%
Add to cart
Sale!
-15%

Vichy Deodorant Mineral MgO

Deodorant me minerale për lëkurë të ndjeshme 125ml
L1,800.00 L1,530.00 -15%
Add to cart
Sale!
-15%

Vichy Man Deodorant Anti-perspirant Roll On

Deodorant roll on për meshkuj 50ml
L1,800.00 L1,530.00 -15%
Add to cart
Sale!
-15%

Vichy Stress Resist Anti-Perspirant Intensive Treatment 72-hour Roll-on

Deodorant roll on për kontrollin e djersitjes së tepërt në kushte stresi.
L1,800.00 L1,530.00 -15%
Add to cart