info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Showing 1–48 of 85 results

Accu-Check Active Blood Glucose Monitor

Aparat glicemie Accu-Check Active

L500.00
Shto në shportë

Accu-Check Active Blood Glucose Test Strips

Fisha Accu-Check për matjen e
glukozës në gjak
Kuti me 50 fisha

L2,100.00
Shto në shportë

Accu-Check Softclix Lancets

Gjilpëra Accu-check
për aparat glicemie

L500.00L1,250.00
Zgjidh opsionet

Bionime Blood Glucose Monitor + Test Strips

Fisha për aparat glicemie
(2 kuti x 50 fisha)
Aparat glicemie falas

L5,000.00
Shto në shportë

Bionime Blood Glucose Test Strips

Fisha për aparat glicemie
2 kuti x 25 fisha

L2,500.00
Shto në shportë

Contour Plus Blood Glucose Monitoring System

Aparat për matjen e glicemisë Contour Plus

L500.00
Shto në shportë

Contour Plus Strips

Fisha për aparat glicemie

L1,250.00L2,500.00
Zgjidh opsionet

Dr. Brown’s Deluxe bottle warmer

Dr. Brown’s ngrohës i shisheve të biberonit Deluxe

L7,860.00
Shto në shportë

I-Health Blood Glucose Test Strips

Fisha për aparat glicemie
Kuti x 50 fisha

L2,500.00
Shto në shportë

I-Health Clear Smart Blood Pressure Monitor

Aparat elektronik krahu për matjen e presionit të gjakut

L13,500.00
Shto në shportë

I-Health Gluco Smart Glucose Monitoring System

Aparat glicemie

L500.00
Shto në shportë

I-Health Push Smart Blood Pressure Wrist Monitor

Aparat elektronik kyçi për matjen e presionit të gjakut

L7,000.00
Shto në shportë

I-Health Start BPW Blood Pressure Wrist Monitor

Aparat elektronik kyçi për matjen e presionit të gjakut

L5,500.00
Shto në shportë

I-Health Start THF Non-Contact Infrared Thermometer

Termometër balli me rrezatim infra të kuq

L5,500.00
Shto në shportë

I-Health Track Smart Blood Pressure Monitor

Aparat elektronik krahu për matjen e presionit të gjakut

L7,500.00
Shto në shportë

I-Health View Smart Blood Pressure Wrist Monitor

Aparat elektronik kyçi për matjen e presionit të gjakut

L11,000.00
Shto në shportë

Imetec Intellisense

Jastëk elektrik

L4,000.00
Shto në shportë

Imetec Intellisense Foot Warmers

Ngrohëse elektrike për
këmbët Imetec

L7,150.00
Shto në shportë

Imetec Neck and Shoulders Heating Pad

Jastëk elektrik

L8,250.00
Shto në shportë

Imetec Relax Renal Heating Pad

Jastëk elektrik

L5,780.00
Shto në shportë

Imetec Sand Heating Pad

Jastëk elektrik me rërë

L8,250.00
Shto në shportë

Medel Baby Star Aerosol

Aparat aerosoli në
formë ylli

L4,900.00
Shto në shportë

Medel Basic Kit

Set aerosoli Medel

L1,500.00
Shto në shportë

Medel BodyTech

Pajisje për matjen e
parametrave truporë

L4,800.00
Shto në shportë

Medel Cardio Evo Pro

Orë për matjen e parametrave truporë

L11,900.00
Shto në shportë

Medel Connect Cardio MB10

Aparat elektronik krahu për matjen e presionit të gjakut

L16,875.00
Shto në shportë

Medel Dermo Peel Microdermoabrazion

Pajisje Medel që
realizon peeling të lëkurës

L4,950.00
Shto në shportë

Medel Face Brush

Furçë për pastrim të thellë të fytyrës

L4,420.00
Shto në shportë

Medel Family Plus Aerosol

Aparat aerosoli për
gjithë familjen

L5,000.00
Shto në shportë

Medel Ionic Sauna

Sauna jonike

L4,950.00
Shto në shportë

Medel Manicure/Pedicure Expert

Pajisje për manikyr dhe pedikyr

L5,200.00
Shto në shportë

Medel Palm Self Blood Pressure Monitor

Aparat manual për
matjen e presionit të gjakut

L2,790.00
Shto në shportë

Medel Professional Aerosol

Aparat Profesional
Aerosoli

L8,800.00
Shto në shportë

Medel Soft Roll

Rroll profesional për
pedikyr

L3,900.00
Shto në shportë

Omron A3 Complete Accessory Kit

Aksesorë për aparat aerosoli Omron A3 Complete.

L2,600.00
Shto në shportë

Omron A3 Complete Nebulizer.

Aparat aerosoli.

L9,000.00
Shto në shportë

Omron Body Composition Monitor BF511

Pajisje elektronike për matjen e masës yndyrore, masës muskulare dhe parametrave të tjerë truporë.

L15,000.00
Shto në shportë

Omron Body Fat Monitor BF306

Pajisje elektronike për matjen e BMI-së dhe përqindjes së masës yndyrore.

L8,500.00
Shto në shportë

Omron Compressor Nebulizer NE-C28P

Aparat aerosoli.

L8,500.00
Shto në shportë

Omron Compressor Nebulizer NE-C801KD

Aparat aerosoli.

L8,190.00
Shto në shportë

Omron Compressor Nebulizer NE-C803

Aparat aerosoli.

L5,590.00
Shto në shportë

Omron Digital Personal Scale HN289

Peshore elektronike për matjen e peshës trupore.

L4,000.00
Shto në shportë

Omron DuoBaby 2 in 1 Nebulizer NE-C301-E

Aparat aerosoli me veprim të dyfishtë.

L10,000.00
Shto në shportë

Omron Ear Termometer MC-510

Termometër elektronik veshi.

L4,200.00
Shto në shportë

Omron Gentle Temp 521 Infrared Ear Thermometer 3 in 1

Termometer elektronik veshi.

L5,850.00
Shto në shportë

Omron Gentle Temp 720 Infrared Forehead Thermometer

Termometer elektronik “pa kontakt”.

L6,440.00
Shto në shportë

Omron I-Q132

Aparat elektronik krahu, për matjen e presionit të gjakut.

L25,000.00
Shto në shportë

Omron M2 Intellisense Blood Pressure Monitor

Aparat elektronik krahu, për matjen e presionit të gjakut.

L7,000.00
Shto në shportë