info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Omron Body Fat Monitor BF306

Çmimi:L8,500.00

Pajisje elektronike për matjen e BMI-së dhe përqindjes së masës yndyrore.

Stock: 1 in stock

Additional information

Përshkrimi

Ndryshimet në përqindjen e masës yndyrore janë të rëndësishme, për të parandaluar ose pakësuar obezitetin.
Omron ofron një pajisje elektronike, e cila mat parametrat trupore dhe BMI-në (indeksi i masës trupore) në një kohë relativisht të shkurtër.
Është funksionale për pesha nga 10-199kg dhe gjatësi nga 100cm-199.5cm.
Ruan të dhënat për 9 persona.
Bateritë kanë një jetëgjatësi për rreth një vit, nëse përdoret dy herë në ditë.
Informacione shtesë mbi garancinë
Ky produkt ofrohet me një garanci nga firma prodhuese, për një periudhë 3 vjeçare pas datës së blerjes.
Gjatë kësaj periudhe garancie ofrohet pa pagesë: shërbimi për rregullimin e pjesëve të produktit, ose për zëvëndësimin e produktit, ose të ndonjë pjese të dëmtuar teknikisht.
Garancia nuk mbulon këto pika:
a) shpenzimet për riparime dhe/ose defekte që rezultojnë nga riparimet e kryera nga persona të paautorizuar;
b) kontrolli periodik dhe mirëmbajtja që tregon blerësi ndaj produktit;
c) aksesorët si p.sh: adaptor, mansheta, maska, kitet, filtrat, tubat kanë nga 1 vit garanci nga data e blerjes;
d) dëmet e çdo lloji, të shkaktuar aksidentalisht ose nga keqpërdorimi, si p.sh: thyerja, djegia e aparatit, përdorimi i aksesorëve të tjerë dhe jo origjinalë të firmës, gërvishtje, dëmtime fizike edhe kur ato janë brenda periudhës 3 vjeçare;
e) shërbimi i kalibrimit nuk përfshihet në garanci.
Riparimi ose zëvëndësimi nën garanci nuk shkakton zgjatje ose rinovim të periudhës së garancisë.
Garancia jepet vetëm nëse produkti kthehet i plotë, së bashku më faturën origjinale të blerjes dhe ambalazhin.

Përdorimi

Përpara se të kryeni matjen duhet:
– të siguroheni që elektrodat janë të ngrohta, nëse jo lihen në temperaturën e dhomës për 10 minuta pastaj kryhet matja;
– të siguroheni që duart nuk janë shumë të thata, nëse po njomen me një peshqir të lagur;
Për të patur vlera të sakta matja nuk duhet të kryhet në këto situata:
– direkt pas aktivitetit fizik;
– pasi keni bërë dush apo keni notuar;
– pasi keni pirë alkool në sasi të madhe;
– pasi keni pirë sasi të mëdha uji ose pas një vakti të bollshëm.

Përbërësit

Bateri AAA, manual përdorimi, garanci, monitor.