info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Për shkak të situatës së pandemisë së Covid-19, dërgesat në Kosovë janë pezulluar, deri në një njoftim të dytë.

Omron A3 Complete Accessory Kit

Çmimi:L2,600.00

Aksesorë për aparat aerosoli Omron A3 Complete.

Stock: Out of stock

SKU: 004490171
Tags: , ,

Additional information

Brand

Formulation

Suitable For

Përshkrimi

Kiti për aerosol përmban:
-maskën e hundës;
-maskën e gojës;
-maskën hundë-gojë për të rritur dhe fëmijë;
-tubin e ajrit;
-vasketa ku hidhet solucioni.
Pjesët janë origjinale dhe me të njejtën cilësi, si dhe ato të vetë aparatit.