info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Për shkak të situatës së pandemisë së Covid-19, dërgesat në Kosovë janë pezulluar, deri në një njoftim të dytë.

iHealth PT3 Thermometer

Çmimi:L11,500.00

Termometër digital, pa prekje me rreze infra të kuqe

Stock: In stock

Additional information

Brand

Formulation

Suitable For

, ,

Përshkrimi

Termometri iHealth PT3 është një termometër balli me rreze infra të kuqe, që tregon leximin e temperaturës së trupit brenda 1 sekonde.

Me një sensor të integruar në distancë dhe sensorin e mjedisit, shmang shanset e matjeve të pasakta.

 

Saktësi e lartë: Sensori ultra i ndjeshëm mat energjinë IR të emetuar nga balli dhe mbledh më shumë se 100 rezultate për sekondë.

Testim i shpejtë në vetëm 1 sekondë. I sigurt dhe higjenik.

Dizajn pa prekje. Dridhje e butë që lajmëron përfundimin e matjes. Pa sinjal beep të bezdisshëm.

I pajisur me dritë led, lexohet me lehtësi edhe gjatë natës.

 

Ambalazhi përmban:

  • Termometër iHealth PT3 x 1·
  • Manual udhëzimesh në anglisht, frëngjisht dhe spanjisht x 1·
  • 2 bateri AAA·
  • Udhëzues i shpejtë i përdoruesit

 

Saktësia e matjes:

± 0.4 °F (± 0.2 °C) brenda 95°F – 107.6°F;

± 0.5 °F për temperaturën jashtë këtij intervali .

Afishimi i temperaturës ekuivalente orale.

Gama e matjes 89.6 °F -109.2 °F (32 °C- 42.9 °C)

Rezolucioni 0.1 °F.

Sensorë me rreze infra të kuqe.

Sensori i distancës.

Sensori i kompensimit të temperaturës së mjedisit.

Ekran.

 

Dimensionet dhe pesha e pajisjes:

5.39 x 1.34  x 1.54 inch

90g (3.17 oz)

 

Mjedisi operativ

Temperatura: 59°F – 104°F (15°C – 40°C)

Lagështia: Midis 15% dhe 85%, jo kondensues

Presioni atmosferik: 70kPa ~ 106kPa

 

Kushtet e ruajtjes 

Njësia kryesore: -4 ° F ~ 131 ° F (-20 ° C ~ 55 ° C)

Lagështia: Midis 15% dhe 95%, jo kondensuese

Presioni atmosferik: 70kPa ~ 106kPa

 

Furnizim me energji elektrike.

 

Përdorimi

Pozicioni i matjes:

Drejtoni sondën e termometrit në qendër të sipërfaqes së ballit dhe mbajeni sondën më pak se 3 cm larg ballit.