info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

I-Health Track Smart Blood Pressure Monitor

Çmimi:L7,500.00

Aparat elektronik krahu për matjen e presionit të gjakut

Stock: Ka mbaruar

Përshkrimi

Monitorimi i presionit të gjakut është tepër i rëndësishëm sidomos për personat që vuajnë nga hipertensioni.
I-Health Track tregon:
-presionin sistolik;
-presionin diastolik;
-pulsin;
-arritminë nëse është e pranishme.
Në bazë të vlerave të përftuara nga matja, ngjyra e monitorit ndyshon;
-jeshile (parametra normalë);
-portokalli (prehipertension);
-e kuqe (hipertension).
Të dhënat e përftuara nga matjet mund të transferohen në smartphone-in tuaj nëse shkarkoni aplikacionin I-Health.
Funksionon me bateri.

Përdorimi

Përpara se të kryheni matjen e tensionit duhet:
-të shmangni duhanin, konsumin e ushqimit, të kafes dhe aktivitetin fizik për rreth 30 minuta para matjes;
-të keni qënë në gjendje qetësie, për të paktën 5 minuta para matjes;
-të shmangni matjen në gjendje stresi, pasi vlera e përftuar e tensionit do jetë më e lartë;
-të shmangni rrobat shumë të ngushta që shtrëngojnë krahun.
Gjatë matjes mansheta vendoset në krahun e majtë, 1-2 cm mbi brryl, qëndrohet në pozicionin ulur, me dorën e drejtuar nga zemra.