info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

I-Health Start BPW Blood Pressure Wrist Monitor

Çmimi:L5,500.00

Aparat elektronik kyçi për matjen e presionit të gjakut

Stock: 1 në stok

Përshkrimi

Monitorimi i presionit të gjakut është tepër i rëndësishëm, sidomos për personat që vuajnë nga hipertensioni.
Për të mundësuar matjen e presionit të gjakut në çdo moment të ditës, si kur jeni në shpi ashtu dhe jashtë saj I-Health ju vë në dispozicion aparatin e kyçit.
Krahas indikimit të vlerave të presionit sistolik, diastolik dhe pulsit, tregon dhe rastet kur keni arritmi.
Ruan në memorie 120 vlera.
Fiket vetë pasi mbaron matja.
Lehtësisht i transportueshëm.

Përdorimi

Përpara se të kryheni matjen e tensionit duhet:
-të shmangni duhanin, konsumin e ushqimit, të kafes dhe aktivitetin fizik për rreth 30 minuta para matjes;
-të keni qënë në gjendje qetësie, për të paktën 5 minuta para matjes;
-të shmangni matjen në gjendje stresi, pasi vlera e përftuar e tensionit do jetë më e lartë;
-të shmangni rrobat shumë të ngushta që shtrëngojnë krahun.
Gjatë matjes mansheta vendoset në krahun e majtë, 1-2 cm mbi kyç.