info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Contour Plus Strips

Çmimi:L1,250.00L2,500.00

Fisha për aparat glicemie

Rifillo


SKU: 2474
Etiketat: , ,

Additional information

Masa

25 fisha, 50 fisha

Përshkrimi

Fisha të nevojshme për përdorimin e aparatit të glicemisë Contour Plus.
Nevojitet vetëm 0.6µl gjak për t’u realizuar matja.
Fisha një përdorimëshe.

Përdorimi

Në mënyrë që vlerat e përftuara të jenë sinjifikative, matja e sasisë së glukozës në gjak bëhet esëll në mëngjes dhe dy orë mbas ushqimit.
Matja bëhet duke ndjekur hapat e mëposhtëm:
-vendoset fisha;
-shpohet gishti;
-vendoset gishti i shpuar mbi zonën përkatëse të fishës;
-pritet rezultati;
-hiqet fisha.