info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Contour Plus Blood Glucose Monitoring System

Çmimi:L500.00

Aparat për matjen e glicemisë Contour Plus

Stock: 20 në stok

Përshkrimi

Monitorimi i glicemisë është tepër i rëndësishëm sidomos për personat që janë të diagnostikuar me diabet.
Aparati i glicemisë Contour Plus është:
-i thjeshtë në përdorim;
-lehtësisht i transportueshëm;
-i saktë.
Ruan në memorie vlerat e përftuara deri në një maksimum prej 480 matjesh.

Përdorimi

Në mënyrë që vlerat e përftuara të jenë sinjifikative matja e sasisë së glukozës në gjak bëhet esëll në mëngjes dhe dy orë mbas ushqimit.
Matja bëhet sipas hapave të mëposhtëm:
-vendoset fisha;
-shpohet gishti;
-vendoset gishti i shpuar mbi zonën përkatëse të fishës;
-pritet rezultati;
-hiqet fisha.