info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

  • Zbulo ofertat e pranverës | Transport FALAS në Tiranë dhe FALAS kudo në Shqipëri për porosi 4000 L | Dërgesë e shpejtë në adresë | Paguaj Cash në dorëzim ose me kartë debiti/krediti

  • Zbulo ofertat e pranverës | Transport FALAS në Tiranë dhe FALAS kudo në Shqipëri për porosi 4000 L | Dërgesë e shpejtë në adresë | Paguaj Cash në dorëzim ose me kartë debiti/krediti

  • Zbulo ofertat e pranverës | Transport FALAS në Tiranë dhe FALAS kudo në Shqipëri për porosi 4000 L | Dërgesë e shpejtë në adresë | Paguaj Cash në dorëzim ose me kartë debiti/krediti

Kategoritë

higjienë

Showing 1–20 of 25 results

Pampers Pants 3

Pelena si mbathje për fëmijë me peshë 6-11 kg Paketim me 60 pelena
1,840.00 L
Shtoje në shportë

Pampers Pants 5

Pelena si mbathje, për fëmijë me peshë 12-17 kg.
900.00 L
Përzgjidhni mundësi

Pampers Pants 7 Jumbo Pack

Pelena si mbathje, për fëmijë mbi 17 kg 38 pelena
1,840.00 L
Shtoje në shportë

Pampers Pants 6

Pelena si mbathje, për fëmijë mbi 15 kg
1,100.00 L1,840.00 L
Përzgjidhni mundësi

Pampers Premium Care 2

Pelena për fëmijë me peshë 4-8 kg
1,400.00 L1,750.00 L
Përzgjidhni mundësi

NaturaVerde Bio Ultra Gentle Shampoo

Shampo organike për lëkurën delikate të bebeve. 200ml.
830.00 L
Shtoje në shportë

NaturaVerde Bio Baby Delicate Wet Wipes

Peceta të lagura organike, ideale për pastrimin e lëkurës delikate të bebeve në çdo ndërrim të pelenave. Paketim me 72 peceta.
370.00 L
Shtoje në shportë

Pingo Ultra Soft Wipes

Letra të lagura. Paketim me 80 copë.
350.00 L
Shtoje në shportë

Pingo Ultra Soft Maxi 4

Pelena ekologjike për fëmijë me peshë nga 7-18 kg. Paketim me 40 pelena.
1,700.00 L
Shtoje në shportë

Pingo Ultra Soft Mini 3

Pelena ekologjike për fëmijë me peshë nga 4-9kg. Paketim me 44 pelena.
1,700.00 L
Shtoje në shportë

Pingo Ultra Soft Mini 2

Pelena ekologjike për fëmijë me peshë 3-6 kg. Paketim me 42 pelena.
1,450.00 L
Shtoje në shportë

Pingo Ultra Soft New Born 1

Pelena ekologjike për fëmijë me peshë 2-5 kg. Paketim me 27 pelena.
900.00 L
Shtoje në shportë

Pampers Pants Maxi 4

Pelena si mbathje, për fëmijë me peshë 9-14kg Paketim me 24 pelena
1,100.00 L
Shtoje në shportë

Pampers Pants 4

Pelena si mbathje, për fëmijë me peshë 8-14kg. Paketim me 52 pelena.
1,840.00 L
Shtoje në shportë

Pampers Active Baby 4

Pelena për fëmijë me peshë 9-14 kg Paketim me 62 pelena
1,750.00 L
Shtoje në shportë

Pampers Active Baby 3

Pelena për fëmijë me peshë 6-10 kg
1,750.00 L2,350.00 L
Përzgjidhni mundësi

Pampers Active Baby 6

Pelena për fëmijë 13-18 kg
1,750.00 L2,250.00 L
Përzgjidhni mundësi

Pampers Premium Care 5

Pelena për fëmijë me peshë 11-16 kg Paketim me 44 pelena
1,750.00 L
Shtoje në shportë

Pampers Premium Care 3

Pelena për fëmijë me peshë 6-10 kg Paketim me 60 pelena
1,750.00 L
Shtoje në shportë

Pampers Premium Care 4

Pelena për fëmijë me peshë 9-14kg Paketim x 52 pelena
1,750.00 L
Shtoje në shportë