[email protected]

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

  • OFERTAT E PRANVERËS | Transport FALAS në Tiranë dhe FALAS kudo në Shqipëri për porosi 4000 L | Dërgesë e shpejtë në adresë | Paguaj Cash në dorëzi, me kartë debiti/krediti ose me këste

  • OFERTAT E PRANVERËS | Transport FALAS në Tiranë dhe FALAS kudo në Shqipëri për porosi 4000 L | Dërgesë e shpejtë në adresë | Paguaj Cash në dorëzi, me kartë debiti/krediti ose me këste

  • OFERTAT E PRANVERËS | Transport FALAS në Tiranë dhe FALAS kudo në Shqipëri për porosi 4000 L | Dërgesë e shpejtë në adresë | Paguaj Cash në dorëzi, me kartë debiti/krediti ose me këste

Kategoritë

ankerplast

Showing all 13 results

Vendmbajtëse

PIC Optisoft Comfort

Ankerplast për sytë me përmasa 95 x 65 cm 10 copë
420.00 L
Shtoje në shportë
Vendmbajtëse

PIC Protective Chafing Plaster

Ankerplastë me përmasa të ndryshme 20 copë
320.00 L
Shtoje në shportë
Vendmbajtëse

PIC Soffix Med Cerotto Post-Operatorio Delicato

Ankerplast 25 cm x 10cm 25 copë
2,030.00 L
Shtoje në shportë
Vendmbajtëse

PIC Classic Cerotto Universale

Ankerplast me përmasa 25mm x 72mm (Large) 10 copë
160.00 L
Shtoje në shportë
Vendmbajtëse

PIC Aquablock Cerotto Post-Operatotio Impermeabile

Ankerplast rezistent ndaj ujit me përmasa 10 cm x 25 cm 25 copë
5,100.00 L
Shtoje në shportë
Vendmbajtëse

PIC Aquablock Cerotti Rotondi

Ankerplast i rrumbullakët rezistent ndaj ujit 20 copë
270.00 L
Shtoje në shportë
Vendmbajtëse

PIC Aquablock Cerotto Post-Operatorio Impermeabile

Ankerplast antibakterial rezistent ndaj ujit 5 copë
265.00 L680.00 L
Përzgjidhni mundësi
Vendmbajtëse

PIC Soffix Med Cerotto Post-Operatorio Delicato – 5cm x 7cm

Ankerplast antibakterial 5 copë
190.00 L430.00 L
Përzgjidhni mundësi
Vendmbajtëse

PIC Aquablock Cerotti

Ankerplastë rezistentë ndaj ujit me përmasa 25mm x 72mm (large) 10 copë
220.00 L
Shtoje në shportë
Vendmbajtëse

PIC Aquablock Cerotti

Ankerplastë rezistentë ndaj ujit me përmasa 19mm x 72mm (medium) 20 copë
340.00 L
Shtoje në shportë
Vendmbajtëse

PIC Delicate Cerotto

Ankerplastë hipoalergjikë me përmasa 19mm x 72mm (medium) 20 copë
180.00 L
Shtoje në shportë
Vendmbajtëse

PIC Family Cerotto Mix

Ankerplastë me përmasa të ndryshme 20 copë
250.00 L
Shtoje në shportë
Vendmbajtëse

PIC Classic Cerotto Universale

Ankerplastë me klorhexidine medium 20 copë
190.00 L
Shtoje në shportë