info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

  • Zbulo ofertat e pranverës | Transport FALAS në Tiranë dhe FALAS kudo në Shqipëri për porosi 4000 L | Dërgesë e shpejtë në adresë | Paguaj Cash në dorëzim ose me kartë debiti/krediti

  • Zbulo ofertat e pranverës | Transport FALAS në Tiranë dhe FALAS kudo në Shqipëri për porosi 4000 L | Dërgesë e shpejtë në adresë | Paguaj Cash në dorëzim ose me kartë debiti/krediti

  • Zbulo ofertat e pranverës | Transport FALAS në Tiranë dhe FALAS kudo në Shqipëri për porosi 4000 L | Dërgesë e shpejtë në adresë | Paguaj Cash në dorëzim ose me kartë debiti/krediti

Kategoritë

Showing 1–20 of 28 results

Pampers Premium Care 1 (2-5kg)

Pelena të krijuara për të mbrojtur lëkurën delikate të fëmijëve 52 pelena
1,350.00 L
Shtoje në shportë

Tena pants normal large

Pelena për të rritur L (large) në formë mbathjesh 30 pelena
2,989.80 L
Shtoje në shportë

Tena pants normal medium – 30 pelena

Pelena për të rritur M (medium) në formë mbathjesh 10-30 pelena
890.00 L2,580.00 L
Përzgjidhni mundësi

Tena slip medium

Pelena për të rritur me ngjitje anash masa M (medium) 10 pelena
800.00 L
Shtoje në shportë

Tena slip large

Pelena për të rritur me ngjitje anash 10 pelena
975.00 L
Shtoje në shportë

Tena slip plus large – m

Pelena për të rritur me ngjitje anash 30 pelena
2,100.00 L2,400.00 L
Përzgjidhni mundësi

Pingo Ultra Soft Maxi 4

Pelena ekologjike për fëmijë me peshë nga 7-18 kg. Paketim me 40 pelena.
1,700.00 L
Shtoje në shportë

Pingo Ultra Soft Mini 2

Pelena ekologjike për fëmijë me peshë 3-6 kg. Paketim me 42 pelena.
1,450.00 L
Shtoje në shportë

Pingo Ultra Soft New Born 1

Pelena ekologjike për fëmijë me peshë 2-5 kg. Paketim me 27 pelena.
900.00 L
Shtoje në shportë

Pampers Pants Extra Large 6 – Paketim me 44 pelena

Pelena si mbathje, për fëmijë mbi 15 kg
1,100.00 L
Përzgjidhni mundësi

Pampers Pants Junior 5 – Paketim me 48 pelena

Pelena si mbathje, për fëmijë me peshë 12-18kg.
900.00 L1,840.00 L
Përzgjidhni mundësi

Pampers Pants Maxi 4

Pelena si mbathje, për fëmijë me peshë 9-14kg Paketim me 24 pelena
1,100.00 L
Shtoje në shportë

Pampers Pants 4

Pelena si mbathje, për fëmijë me peshë 8-14kg. Paketim me 52 pelena.
1,840.00 L
Shtoje në shportë

Pampers Pants 3

Pelena si mbathje për fëmijë me peshë 6-11 kg Paketim me 60 pelena
1,840.00 L
Shtoje në shportë

Pampers Splashers 5-6

Pelena që nuk bymehen nga uji, për fëmijë me peshë mbi 14kg. Paketim me 10 pelena.
750.00 L
Shtoje në shportë

Pampers Splashers 4-5

Pelena që nuk bymehen nga uji, për fëmijë me peshë 9-15kg. Paketim me 11 pelena.
750.00 L
Shtoje në shportë

Pampers Splashers 3-4

Pelena që nuk bymehen nga uji, për fëmijë me peshë 6-11kg. Paketim me 12 pelena.
750.00 L
Shtoje në shportë

Pampers Premium Care 5

Pelena për fëmijë me peshë 11-18 kg Paketim me 44 pelena
1,750.00 L
Shtoje në shportë

Pampers Premium Care 4

Pelena për fëmijë me peshë 8-14kg Paketim x 52 pelena
1,750.00 L
Shtoje në shportë

Pampers Premium Care 3

Pelena për fëmijë me peshë 5-9kg Paketim me 60 pelena
1,750.00 L
Shtoje në shportë