[email protected]

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

  • 1 QERSHOR OFERTA | …vetëm pak ditë | **OFERTË e limituar | Transport FALAS në Tiranë dhe FALAS kudo në Shqipëri për porosi 4000 L | Dërgesë e shpejtë në adresë | Paguaj Cash në dorëzim, me kartë debiti/krediti ose me këste me iutePay

  • 1 QERSHOR OFERTA | …vetëm pak ditë | **OFERTË e limituar | Transport FALAS në Tiranë dhe FALAS kudo në Shqipëri për porosi 4000 L | Dërgesë e shpejtë në adresë | Paguaj Cash në dorëzim, me kartë debiti/krediti ose me këste me iutePay

  • 1 QERSHOR OFERTA | …vetëm pak ditë | **OFERTË e limituar | Transport FALAS në Tiranë dhe FALAS kudo në Shqipëri për porosi 4000 L | Dërgesë e shpejtë në adresë | Paguaj Cash në dorëzim, me kartë debiti/krediti ose me këste me iutePay

Kategoritë

leukoplast/ankerplast

Showing 1–20 of 21 results

PIC Cerotto Classic MIX

Ankerplastë me përmasa të ndryshme 20 copë
235.00 L
Shtoje në shportë

PIC Soft Fix Plaster

Leukoplast delikat me lëkurën
125.00 L210.00 L
Përzgjidhni mundësi

PIC Sensitive Fix Plaster

Leukoplast mëndafshi delikat me lëkurën
150.00 L340.00 L
Përzgjidhni mundësi

PIC Classic Fix Plaster

Leukoplast klasik
160.00 L500.00 L
Përzgjidhni mundësi

PIC Protective Chafing Plaster

Ankerplastë me përmasa të ndryshme 20 copë
320.00 L
Shtoje në shportë

PIC Dress Fix

Fasho pambuku
55.00 L100.00 L
Përzgjidhni mundësi

PIC Soffix Med Cerotto Post-Operatorio Delicato

Ankerplast 25 cm x 10cm 25 copë
2,030.00 L
Shtoje në shportë

PIC Classic Cerotto Universale

Ankerplast me përmasa 25mm x 72mm (Large) 10 copë
160.00 L
Shtoje në shportë

PIC Classic Fix Plaster

Leukoplast klasik
275.00 L360.00 L
Përzgjidhni mundësi

PIC Aquablock Cerotto Post-Operatotio Impermeabile

Ankerplast rezistent ndaj ujit me përmasa 10 cm x 25 cm 25 copë
5,100.00 L
Shtoje në shportë

PIC Aquablock Cerotti Rotondi

Ankerplast i rrumbullakët rezistent ndaj ujit 20 copë
270.00 L
Shtoje në shportë

PIC Aquablock Cerotto Post-Operatorio Impermeabile

Ankerplast antibakterial rezistent ndaj ujit 5 copë
300.00 L720.00 L
Përzgjidhni mundësi

PIC Soffix Med Cerotto Post-Operatorio Delicato

Ankerplast antibakterial 5 copë
300.00 L430.00 L
Përzgjidhni mundësi

PIC Delicate Cerotto in Striscia Ultra Delicato

Ankerplast me përmasa 8cm x 0.5m
290.00 L320.00 L
Përzgjidhni mundësi

PIC Aquablock Cerotti

Ankerplastë rezistentë ndaj ujit me përmasa të ndryshme 20 copë
340.00 L
Shtoje në shportë

PIC Aquablock Cerotti

Ankerplastë rezistentë ndaj ujit me përmasa 25mm x 72mm (large) 10 copë
250.00 L
Shtoje në shportë

PIC Aquablock Cerotti

Ankerplastë rezistentë ndaj ujit me përmasa 19mm x 72mm (medium) 20 copë
340.00 L
Shtoje në shportë

PIC Delicate Cerotto

Ankerplastë hipoalergjikë me përmasa 25mm x 72 mm (large) 10 copë
170.00 L
Shtoje në shportë

PIC Delicate Cerotto

Ankerplastë hipoalergjikë me përmasa 19mm x 72mm (medium) 20 copë
180.00 L
Shtoje në shportë

PIC Family Cerotto Mix

Ankerplastë me përmasa të ndryshme 20 copë
250.00 L
Shtoje në shportë