info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

PIC DigitSmart Upper Arm Blood Pressure Monitor

Çmimi:L4,780.00

Aparat elektronik krahu, për matjen e presionit të gjakut

Stock: 1 in stock

SKU: 0044125
Tags: , ,

Additional information

Përshkrimi

Pajisjet për matjen e presionit të gjakut në shtëpi janë jetike për personat që vuajnë nga hipertensioni. Matja e saktë e vlerave të PAS (presion arterial sistolik), PAD (presion arterial diastolik) dhe pulsit në çdo kohë rrit mundësinë për parandalimin e infarktit dhe goditjeve cerebrale.

DigitSmart është një aparat elektronik krahu, që mundëson matjen e saktë të presionit të gjakut në kushte shtëpie. Detekton rastet e aritmisë dhe pulsit të lartë.

Aparati kalkulon mesataren e 3 vlerave të fundit të përftuara nga matja.

I prodhuar sipas standarteve të ESH 2002. I testuar klinikisht. Garanci 3 vjeçare.

Përdorimi

Përpara se të kryheni matjen e tensionit duhet:

-të shmangni duhanin, konsumin e ushqimit, të kafes dhe aktivitetin fizik për rreth 30 minuta para matjes;

-të keni qënë në gjendje qetësie për të paktën 5 minuta para matjes;

-të shmangni matjen në gjendje stresi, pasi vlera e përftuar e tensionit do jetë më e lartë;

-të shmangni rrobat shumë të ngushta që shtrëngojnë krahun.

Gjatë matjes mansheta vendoset në krahun e majtë, 1-2 cm mbi brryl, qëndrohet në pozicionin ulur, me dorën e drejtuar nga zemra.

Garancia

Kjo çertifikatë garancie lëshohet nga kompania Elba SHPK me autorizim të PIC DARE. Vlefshmëria e saj njihet deri në datën e përcaktuar mbi ambalazhin e produktit nga dita e shitjes. Kompania nuk mban përgjegjësi për defekte si pasojë e ushtrimit të forcës, thyerjes. kohëzgjatjes së baterive dhe amortizimit të aksesorëve. Certifikata nuk është e vlefshme nëse nuk shoqërohet nga kuponi tatimor i cili verifikon blerjen e produktit.