info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Për shkak të situatës së pandemisë së Covid-19, dërgesat në Kosovë janë pezulluar, deri në një njoftim të dytë.

On Call Plus Blood Glucose Monitoring System

Çmimi:L0.10

Glukometër + 10 fisha për matjen e glicemisë

Stock: In stock

Additional information

Brand

Përshkrimi

Monitorimi vetjak i glicemisë është tepër i rëndësishëm, sidomos për personat që vuajnë nga diabeti.

On Call Plus ka për qëllim t’u ofrojë një glucometër të saktë, të thjeshtë në përdorim dhe njëkohësisht ekonomik.

Brenda paketimit do të gjeni:

-10 fisha një përdorimëshe;

-aparatin matës dhe tregues të vlerës së përftuar;

-gjilpërat shpuese;

-manualin;

-çantën mbajtëse;

-solucionin për kontrollin e aparatit;

-1 bateri.

 

Kujdes!

Aparati nuk është në shitje!

Përfitohet FALAS me blerjen e një kutie me 50 fisha On Call Plus.  Kliko këtu !

Përdorimi

Në mënyrë që vlerat e përftuara të jenë sinjifikative, matja e sasisë së glukozës në gjak bëhet esëll në mëngjes dhe/ose dy orë pas ushqimit.

Matja bëhet mes 5 hapash:

-vendoset fisha;

-shpohet gishti;

-vendoset gishti mbi zonën përkatëse të fishës;

-pritet rezultati;

-hiqet fisha.