info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Për shkak të situatës së pandemisë së Covid-19, dërgesat në Kosovë janë pezulluar, deri në një njoftim të dytë.

On Call Plus Blood Glucose Test Strips

Çmimi:L2,500.00

Fisha për matjen e glicemisë

50 fisha

Stock: In stock

SKU: 4496319
Tags: , ,

Additional information

Brand

Përshkrimi

Për një funksionim korrekt të glucometrit On Call Plus, duhet të përdoren fishat përkatëse.

Fishat kanë një dizajn specifik, që tregon dhe mënyrën sesi duhet të vendosen në aparat.

Janë një përdorimëshe.

Përdorimi

Në mënyrë që vlerat e përftuara të jenë sinjifikative, matja e sasisë së glukozës në gjak bëhet esëll në mëngjes dhe/ose dy orë pas ushqimit.

Matja bëhet mes 5 hapash:

-vendoset fisha;

-shpohet gishti;

-vendoset gishti mbi zonën përkatëse të fishës;

-pritet rezultati;

-hiqet fisha.