info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Omron Digital Personal Scale HN289

Çmimi:L4,000.00

Peshore elektronike për matjen e peshës trupore.

Stock: 1 in stock

Additional information

Përshkrimi

Për mbajtje nën kontroll të peshës trupore, Omron ju ofron peshoren elektronike HN289.
Peshorja është e pajisur me 4 sensorë, për një rezultat sa më të saktë.
Me interval matjeje nga 5-150 kg.
Bateritë kanë një jetëgjatësi prej rreth 1 viti nëse kryhen deri në 4 matje në ditë.
Ngjyrë e zezë. Informacione shtesë mbi garancinë
Ky produkt ofrohet me një garanci nga firma prodhuese, për një periudhë 3 vjeçare pas datës së blerjes.
Gjatë kësaj periudhe garancie ofrohet pa pagesë: shërbimi për rregullimin e pjesëve të produktit, ose për zëvëndësimin e produktit, ose të ndonjë pjese të dëmtuar teknikisht.
Garancia nuk mbulon këto pika:
a) shpenzimet për riparime dhe/ose defekte që rezultojnë nga riparimet e kryera nga persona të paautorizuar;
b) kontrolli periodik dhe mirëmbajtja që tregon blerësi ndaj produktit;
c) aksesorët si p.sh: adaptor, mansheta, maska, kitet, filtrat, tubat kanë nga 1 vit garanci nga data e blerjes;
d) dëmet e çdo lloji, të shkaktuar aksidentalisht ose nga keqpërdorimi, si p.sh: thyerja, djegia e aparatit, përdorimi i aksesorëve të tjerë dhe jo origjinalë të firmës, gërvishtje, dëmtime fizike edhe kur ato janë brenda periudhës 3 vjeçare;
e) shërbimi i kalibrimit nuk përfshihet në garanci.
Riparimi ose zëvëndësimi nën garanci nuk shkakton zgjatje ose rinovim të periudhës së garancisë.
Garancia jepet vetëm nëse produkti kthehet i plotë, së bashku më faturën origjinale të blerjes dhe ambalazhin.

Përdorimi

Këshilla:
– mos zhvendosni peshoren para se të peshoheni, pasi kjo ndikon në peshim;
– mos e vendosni peshoren në sipërfaqe të lagura;
– mos e vendosni peshoren ngjitur me murin, pasi mund të dëmtohet dhe si pasojë të keqfunksionojë.

Përbërësit

Peshore, manual përdorimi, bateri CR2032.