info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Medel Professional Aerosol

Çmimi:L8,800.00

Aparat Profesional
Aerosoli

Stock: 1 në stok

SKU: 004490935
Etiketat: , ,

Additional information

Përshkrimi

Aparat aerosoli profesional i krijuar për t’u përdorur për periudha afatgjata kohore.
Ka një sistem të dyfishtë valvulash, që mundësojnë efikasitet maksimal dhe humbje minimale të barit.
I pajisur me një kontenitor, që shërben për të mbajtur aksesorët dhe për t’i sterilizuar ato.
Ndër aksesorët e aerosolit përmendim:
-pajisjen për lavazh nazal, që njëkohësisht shërben për të mbajtur të hidratuar mukozën e hundës;
-maskën e hundës dhe gojës për fëmijë dhe të rritur;
-maskën e hundës;
-filtrat;
-tubin lidhës;
-maskën e gojës.
Shpejtësia e grimcimit është 0.02ml/min.
Madhësia e grimcave të përftuara është 0.8mcg.
I thjeshtë në përdorim dhe lehtësisht i transportueshëm.

Përdorimi

Këshilla:
-nuk përdoret nga pacientë në gjendje inkoshiente ose me funksion respirator të dëmtuar;
-të mos hiqet dhe vihet adaptori nëse i keni duart e lagura;
-të mos përdoret nëse spina ose tubi janë dëmtuar;
-të përdoret vetëm me adaptorin e vet;
-të ndërrohet filtri një herë në 60 ditë;
-të mos përdoret në një temperaturë ambjenti më të lartë se 40˚C.