info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

I-Health Gluco Smart Glucose Monitoring System

Çmimi:L1.00

Aparat glicemie

Stock: 8 në stok

Përshkrimi

Aparat glicemie me përmasa ”xhepi”, që ju jep mundësinë ta mbani me vete, në çdo moment.
Matja realizohet si te glukometrat standartë, por ka disa përparësi:
-mundëson transmetimin e të dhënave në smartphone-in tuaj;
-tregon se si ndryshon niveli i glukozës në varësi të ushqimit, aktivitetit fizik dhe medikamenteve qe ju merrni;
-ju kujton orarin e mjekimit dhe kohën kur duhet të bëni matjen e rradhës të glicemisë.
Kutia përmban:
-aparatin e glicemisë;
-10 gjilpëra shpuese;
-10 fisha;
-fishën USB;
-manualin e përdorimit;
-çantën transportuese.
I validuar klinikisht.
I çertifikuar nga CE.

Përdorimi

Në mënyrë që vlerat e përftuara të jenë sinjifikative, matja e sasisë së glukozës në gjak bëhet esëll në mëngjes dhe dy orë mbas ushqimit.
Matja bëhet mes 5 hapash:
-vendoset fisha;
-shpohet gishti;
-vendoset gishti i shpuar mbi zonën përkatëse të fishës;
-pritet rezultati;
-hiqet fisha.