info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

I-Health Blood Glucose Test Strips

Çmimi:L2,500.00

Fisha për aparat glicemie
Kuti x 50 fisha

Stock: 28 në stok

Përshkrimi

Fishat I-Health janë të përshtatshme për t’u përdorur vetëm me aparatin e glicemisë I-Health.
Nevojitet vetëm 0.7 µl gjak për të realizuar matjen.
Nuk ndikohen nga oksigjeni, galaktoza ose maltoza.
Mund të përdoren deri në 5 muaj pas hapjes së kutisë.

Përdorimi

Në mënyrë që vlerat e përftuara të jenë sinjifikative matja e sasisë së glukozës në gjak bëhet esëll në mëngjes dhe dy orë mbas ushqimit.
Matja bëhet sipas hapave të mëposhtëm:
-vendoset fisha;
-shpohet gishti;
-vendoset gishti i shpuar mbi zonën përkatëse të fishës;
-pritet rezultati;
-hiqet fisha.