info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Showing 1–48 of 49 results

Ducray Diaseptyl spray

Spray antiseptik për lëkurë të dëmtuar

125 ml

L1,200.00
Shto në shportë

Imetec Intellisense

Jastëk elektrik

L4,000.00
Shto në shportë

Imetec Intellisense Foot Warmers

Ngrohëse elektrike për
këmbët Imetec

L7,150.00
Shto në shportë

Imetec Neck and Shoulders Heating Pad

Jastëk elektrik

L8,250.00
Shto në shportë

Imetec Relax Renal Heating Pad

Jastëk elektrik

L7,130.00
Shto në shportë

Imetec Sand Heating Pad

Jastëk elektrik me rërë

L8,250.00
Shto në shportë

PIC Aquablock Cerotti

Ankerplastë rezistentë ndaj ujit me përmasa 19mm x 72mm (medium) 20 copë

L330.00
Shto në shportë

PIC Aquablock Cerotti

Ankerplastë rezistentë ndaj ujit me përmasa 25mm x 72mm (large) 10 copë

L210.00
Shto në shportë

PIC Aquablock Cerotti

Ankerplastë rezistentë ndaj ujit me përmasa të ndryshme 20 copë

L270.00
Shto në shportë

PIC Aquablock Cerotti Rotondi

Ankerplast i rrumbullakët rezistent ndaj ujit 20 copë

L250.00
Shto në shportë

PIC Aquablock Cerotto Post-Operatorio Impermeabile

Ankerplast antibakterial rezistent ndaj ujit 5 copë

L240.00L660.00
Zgjidh opsionet

PIC Aquablock Cerotto Post-Operatotio Impermeabile

Ankerplast rezistent ndaj ujit me përmasa 10 cm x 25 cm 25 copë

L4,875.00
Shto në shportë

PIC Bend-A-Rete Elastica Dita

Kit për mjekimin e gishtave

L200.00
Shto në shportë

PIC Bend-A-Rete Elastica Testa e Coscia

Fasho elastike në formë rrjete për zonën e kokës dhe kofshëve

L300.00
Shto në shportë

PIC Bend-a-rete Gomiti

Kit për mjekimin e bërrylave

L320.00
Shto në shportë

PIC Bend-A-Rete Ombelicale

Fasho elastike dhe garza për zonën e kërthizës 3 copë

L2,460.00
Shto në shportë

PIC Bend-a-rete Piedi e Braccia

Kit për mjekimin e plagëve në këmbë e krahë

L250.00
Shto në shportë

PIC Bende-A-Rete Elastica Gambe e Ginocchia

Kit për mjekimin e gjurit dhe këmbëve

L230.00
Shto në shportë

PIC Bende-A-Rete Elastica Torace e Addome

Kit për mjekimin e kraharorit dhe barkut

L360.00
Shto në shportë

Pic Calmor Wax Ear Plugs

Tapa për veshët me dyll natyral dhe veshje pambuku

12 copë

L1,170.00
Shto në shportë

PIC Cerotto Classic MIX

Ankerplastë me përmasa të ndryshme 20 copë

L225.00
Shto në shportë

PIC Classic Cerotto Dita

Ankerplast specifik për gishtërinjtë 6 copë

L229.98
Shto në shportë

PIC Classic Cerotto Universale

Ankerplastë me klorhexidine medium 20 copë

L170.00
Shto në shportë

PIC Classic Cerotto Universale

Ankerplast me përmasa 25mm x 72mm (Large) 10 copë

L130.00
Shto në shportë

PIC Classic Cerotto Universale

Ankerplast për artikulacionet 4 copë

L320.00
Shto në shportë

PIC Classic Fix Plaster

Leukoplast klasik

L90.00L280.00
Zgjidh opsionet

PIC Classic Fix Plaster

Leukoplast klasik

L150.00L360.00
Zgjidh opsionet

PIC Delicate Cerotto

Ankerplastë hipoalergjikë me përmasa 19mm x 72mm (medium) 20 copë

L180.00
Shto në shportë

PIC Delicate Cerotto

Ankerplastë hipoalergjikë me përmasa 25mm x 72 mm (large) 10 copë

L140.00
Shto në shportë

PIC Delicate Cerotto in Striscia Ultra Delicato

Ankerplast me përmasa 8cm x 0.5m

L270.00L400.00
Zgjidh opsionet

PIC Dress Fix

Fasho pambuku

L55.00L150.00
Zgjidh opsionet

PIC Family Cerotto Mix

Ankerplastë me përmasa të ndryshme 20 copë

L250.00
Shto në shportë

PIC Fast Ice

Akull i menjëhershëm
2 paketime me përmasa 13.5cm x 18cm

L1,020.00
Shto në shportë

PIC Flexa Elast Benda elastica

Fasho llastiku

L80.00L180.00
Zgjidh opsionet

Pic Hot Water Bag

Borsë uji

L1,620.00
Shto në shportë

Pic Ice Bag

Borsë akulli praktike për terapi në të ftohtë

L1,130.00
Shto në shportë

PIC Ice Spray

Spraj ftohës

L430.00L550.00
Zgjidh opsionet

PIC MiniPharm

Kuti e ndihmës së shpejtë

L1,750.00
Shto në shportë

PIC Optisoft Comfort

Ankerplast për sytë me përmasa 95 x 65 cm 10 copë

L410.00
Shto në shportë

PIC Protective Chafing Plaster

Ankerplastë me përmasa të ndryshme 20 copë

L325.00
Shto në shportë

PIC Rekosac Cottone Idrofilo

Pambuk hidrofil

L140.00L210.00
Zgjidh opsionet

PIC Self Fix

Fasho llastiku me vetëngjitje

L240.00L330.00
Zgjidh opsionet

PIC Sensitive Fix Plaster

Leukoplast mëndafshi delikat me lëkurën

L110.00L400.00
Zgjidh opsionet

PIC Soffix Med Cerotto Post-Operatorio Delicato

Ankerplast antibakterial 5 copë

L160.00L410.00
Zgjidh opsionet

PIC Soffix Med Cerotto Post-Operatorio Delicato

Ankerplast 25 cm x 10cm 25 copë

L1,875.00
Shto në shportë

PIC Soft Fix Plaster

Leukoplast delikat me lëkurën

L130.00L200.00
Zgjidh opsionet

PIC Stericompresse Soft

Garza sterile me përmasa 10cm x 10cm 100 copë

L250.00
Shto në shportë

PIC Stericompresse Soft

Garza sterile 3 12 copë

L195.00L459.60
Zgjidh opsionet