info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Mëposhtë shfaqen të 18 rezultatet.

Dr.Brown’s Prevent silicone soother glows-in-the-dark 0-6m

Dr.Brown’s biberonë silikon që ndricojnë në errësirë, për foshnje 0-6 muajsh.
Paketim me 2 copë.

L1,280.00
Shto në shportë

Dr.Brown’s Prevent Soother silicone 0-6m

Dr. Brown’s Prevent biberonë silikoni për foshnje 0-6 muajsh x 2 copë

L850.00
Zgjidh opsionet

Dr.Brown’s Prevent soother silicone 0-6m

Dr. Brown’s Prevent biberonë silikoni për foshnje 0-6 muajsh
Paketim me 2 copë

L1,500.00
Zgjidh opsionet

Dr.Brown’s Silicone Soother 0m+

Dr. Brown’s biberon silikoni 0m+ x 1 copë

L430.00L450.00
Zgjidh opsionet

Holle Organic Formula 1 Demeter

Qumësht lope për fëmijë deri në 6 muaj. 400g.

L1,400.00
Shto në shportë

Holle Organic Goat Milk Formula 1

Qumësht dhie për fëmijë deri
në 6 muaj. 400g.

L2,400.00
Shto në shportë

Milupa Aptamil First Infant Milk Ready to Feed

Qumësht i përgatitur, për fëmijët nga 0-6 muaj. 70ml.

L170.00
Lexo më shumë

Milupa Aptamil Lactose Free

Qumësht Aptamil pa laktozë, për fëmijë që nga lindja. 400g .

L1,600.00
Shto në shportë

Milupa Aptamil Pregomin Allergy Digestive Care

Qumësht për fëmijë që shfaqin reaksion alergjik ndaj qumështit të lopës. 400g.

L2,800.00
Shto në shportë

Milupa Aptamil Premature

Qumësht Aptamil për
fëmijë që lindin para kohe. 400 g.

L2,200.00
Shto në shportë

Milupa Aptamil Pronutra 1

Qumësht formulë, për fëmijë 0 – 6 muaj.

L1,350.00L2,400.00
Zgjidh opsionet

Nutriben AC Digest

Qumësht formulë për të qetësuar simptomat e
kolikave (dhimbjeve të barkut te të porsalindurit).
400 g.

L1,600.00
Lexo më shumë

Nutriben AR 1

Qumësht kundër refluksit për fëmijë 0-6 muajsh.
800 g.

L3,100.00
Lexo më shumë

Nutriben Confort

Qumësht formulë që përmirëson tretjen dhe parandalon konstipacionin. Për fëmijë 0-6 muajsh.
800g.

L3,150.00
Shto në shportë

Nutriben Hydrolysed 1

Qumësht me proteina tw hidrolizuara,
antialergjik, pa laktozë për fëmijët nga dita e parë e lindjes deri në 6 muaj.

L2,500.00
Lexo më shumë

Nutriben Natal Pro – α

Qumësht formulë, për fëmijë 0-6 muajsh.

L1,400.00L2,600.00
Zgjidh opsionet

Nutriben R.N Low Weight

Qumësht formule për
fëmijë prematurë dhe nën peshë.
400g.

L2,000.00
Lexo më shumë

Nutriben Soya

Qumësht me sojë, pa
laktozë për fëmijët që nga lindja.
400 g.

L2,000.00
Lexo më shumë