info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Për shkak të situatës së pandemisë së Covid-19, dërgesat në Kosovë janë pezulluar, deri në një njoftim të dytë.

Kategoritë

Showing all 14 results

Abopharma Abokoliken

Solucion me pika me laktazë, për bebe. (14ml)
L1,500.00
Add to cart

Alinter Group Neo Baby Gripe Mixture

Shurup për lehtësimin e dhimbjeve të barkut dhe eleminimin e gazrave tek bebet 150 ml
L940.00
Add to cart

ATC Çaj Gjethe Sene Bio

Çaj me përbërje gjethe sene. 65 g
L190.00
Add to cart

ATC Çaj laksativ bimor Bio

4
L190.00
Add to cart

ATC Çaj Majasëlli Bio

Përzierje bimore për mjekimin e majasëllit 90 g
L190.00
Add to cart

ATC Çaj Qetësues për stomakun Bio

Përzierje bimore për qetësimin e dhimbjeve të stomakut dhe largimin e gazrave 80 g
L190.00
Add to cart

ColicEZ Oral Drops

Solucion me pika për qetësimin e kolikave. (30ml)
L1,260.00
Add to cart

Colinox Drops

Solucion me pika për qetësimin e kolikave. (20ml)
L1,355.00
Add to cart

Colisen Drops

Solucion me pika për qetësimin e kolikave. (30ml)
L1,200.00
Add to cart

Eucolin Drops

Solucion me pika për qetësimin e kolikave. (30ml)
L1,200.00
Add to cart
Sale!
-10%

Now Betaine HCl 648 mg

Suplement me betainë që përmirëson tretjen 120 kapsula
L2,949.60 L2,654.64 -10%
Add to cart
Sale!
-10%

Vitabiotics Wellbio 10 Billion Microbiotic Cultures

Probiotikë për rregullimin e florës bakteriale normale të zorrës 30 kapsula
L2,899.80 L2,609.82 -10%
Add to cart
Sale!
-10%

Vitabiotics Wellbio 20 Billion Microbiotic Cultures

Probiotikë për rregullimin e florës bakteriale normale të zorrës 30 kapsula
L4,800.00 L4,320.00 -10%
Add to cart
Sale!
-10%

Vitabiotics Wellzyme 6 Digestive Enzymes

Suplement që ndihmon proçesin e tretjes 60 kapsula
L2,899.80 L2,609.82 -10%
Add to cart