info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Showing all 16 results

ATC Çaj Anti-reumatizmal Bio

Përzierje bimore kundër dhimbjeve të shkaktuara nga reumatizma dhe artriti 90 g
L180.00
Add to cart

Doppelherz Kollagen 11.000 Plus

Kolagjen  dhe vitamina për nyje të shëndetshme dhe lëvizje pa dhimbje 30 flakonë
L6,375.00
Add to cart

Doppelherz Calcium D3

Kalcium dhe vitaminë D3 për sistemin skeletor dhe kockat 30 tableta
L1,059.90
Add to cart

Doppelherz Glucosamin Extra Chondroitin

Glukozaminë dhe Kondroitinë për kycet dhe kockat 30 kapsula
L1,186.80
Add to cart

Doppelherz Magnesium Calcium D3

Magnez, kalcium dhe vitaminë D3 për kockat dhe muskujt 40 tableta
L1,150.40
Add to cart

Doppelherz Magnez 400 B vitamina

Magnez, vitamina B1, B6, B12, dhe acid folik për muskujt, zemrën & nervat 30 tableta
L1,160.10
Add to cart

Doppelherz Magnez 400 B vitamina

Magnez, vitamina B6, B12, dhe acid folik për muskujt & nervat 20 bustina
L1,131.00
Add to cart

Now BioCell Collagen Hydrolyzed Type II

Suplement me kolagjen për artikulacionet dhe lëkurën Paketim x 120 kapsula
L5,250.00
Add to cart

Now Boron 3mg

Suplement me mineralin bor për kockat Paketim x 100 kapsula vegane
L1,050.00
Add to cart

Now Vitamin D3 2000UI

Suplement me vitaminë D3 për forcimin e kockave dhe rritjen e imunitetit Paketim x 30 kapsula
L600.00
Add to cart

Solgar Calcium Citrate with Vitamin D3

Suplement me citrat kalçiumi dhe vitaminë D3 Paketim x 60 tableta
L2,086.20
Add to cart

Solgar Calcium Magnesium Zinc

Suplement për kockat me kalçium, zink dhe magnez Paketim x 100 tableta
L1,900.00
Add to cart

Solgar Full Spectrum Curcumin

Integrator me kurkuminë Paketim x 30 kapsula
L4,260.00
Add to cart

Solgar Magnesium Citrate

Integrator me magnez për muskujt dhe nervat Paketim x 60 tableta
L2,617.20
Add to cart

Solgar Magnesium Vitamin B6

Integrator me magnez dhe vitaminë B6 Paketim x 100 tableta
L1,808.04
Add to cart

Solgar No 7 Joint Support & Comfort

Integrator për kockat dhe artikulacionet Paketim x 30 kapsula
L4,800.00
Add to cart