info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Për shkak të situatës së pandemisë së Covid-19, dërgesat në Kosovë janë pezulluar, deri në një njoftim të dytë.

Kategoritë

Showing 49–78 of 78 results

Sale!
-15%

Phyto Phytocedrat Purifying Treatment Shampoo

Shampo për flokë të yndyrshëm 200ml
L1,830.00 L1,555.50 -15%
Add to cart
Sale!
-15%

Phyto Phytocyane Densifying Treatment Shampoo

Shampo trajtuese për flokë të dobët 250ml
L1,830.00 L1,555.50 -15%
Add to cart
Sale!
-15%

Phyto Phytodensia Shampoo

Shampo për flokë të dobët dhe të hollë 200 ml
L2,100.00 L1,785.00 -15%
Add to cart
Sale!
-15%

Phyto Phytoelixir Intense Nourishing Shampoo Ultra Dry Hair

Shampo për flokë shumë të thatë 200ml
L2,260.00 L1,921.00 -15%
Add to cart
Sale!
-15%

Phyto Phytojojoba Shampoo

Shampo për flokë të thatë 250ml
L1,630.00 L1,385.50 -15%
Add to cart
Sale!
-15%

Phyto Phytokeratine Extreme Exceptional Shampoo

Shampo për flokë të thatë dhe të dëmtuar 200 ml
L2,400.00 L2,040.00 -15%
Add to cart
Sale!
-15%

Phyto Phytokeratine Shampoo

Shampo për flokë të dobët dhe të dëmtuar 200ml
L1,970.00 L1,674.50 -15%
Add to cart
Sale!
-15%

Phyto Phytolium Shampoo

Shampo kundër rënies së flokëve për meshkuj 200ml
L1,830.00 L1,555.50 -15%
Add to cart
Sale!
-15%

Phyto Phytomillesime Color Enhancing Shampoo

Shampo për flokë të lyer 200ml
L1,900.00 L1,615.00 -15%
Add to cart
Sale!
-15%

Phyto Phytoneutre Shampoo

Shampo detoksifikuese 125ml
L1,830.00 L1,555.50 -15%
Add to cart
Sale!
-15%

Phyto Phytonovathrix Shampoo

Shampo kundër rënies së flokëve 200ml
L2,150.00 L1,827.50 -15%
Add to cart
Sale!
-15%

Phyto Phytopanama Daily Balancing shampoo

Shampo për flokë të yndyrshëm 250ml
L1,720.00 L1,462.00 -15%
Add to cart
Sale!
-15%

Phyto Phytoplage Moisturizing Hair and Body Wash

Shampo trupi dhe koke 200 ml
L2,260.00 L1,921.00 -15%
Add to cart
Sale!
-15%

Phyto Phytopolleine Botanical Scalp Treatment

Trajtim natyral për skalpin 25ml
L4,230.00 L3,595.50 -15%
Add to cart
Sale!
-15%

Phyto Phytoprogenium Shampoo

Shampo për përdorim të shpeshtë 200ml
L1,830.00 L1,555.50 -15%
Add to cart
Sale!
-15%

Phyto Phytosquam Anti-Dandruff Purifying Shampoo Oily Hair

Shampo për flokë me zbokth të yndyrshëm 200ml
L2,540.00 L2,159.00 -15%
Add to cart
Sale!
-15%

Phyto Phytosquam Intense Anti Dandruff Intensive Treatment Shampoo

Shampo intensive kundër zbokthit 100ml
L2,540.00 L2,159.00 -15%
Add to cart
Sale!
-15%

Phyto Phytovolume Volumizing Shampoo

Shampo për flokë me volum 200ml
L1,830.00 L1,555.50 -15%
Add to cart

Vichy Dercos Anti Dandruff Shampoo for Sensitive Scalp

Shampo kundër zbokthit për skalp të irrituar 200 ml
L2,000.00
Add to cart

Vichy Dercos Anti-Dandruff and Itchy Scalp Dry Hair Shampoo

Shampo kundër zbokthit për flokë të thatë 200ml
L2,000.00
Add to cart

Vichy Dercos Anti-Dandruff DS Shampoo Normal/Oily Hair

Shampo kundër zbokthit për flokë normalë dhe të yndyrshëm 200ml
L2,000.00
Add to cart

Vichy Dercos Densi – Solution Thickening Shampoo

Shampo për flokë të dobët dhe të rrallë 250ml
L2,200.00
Add to cart

Vichy Dercos Energising Stimulating Shampoo Men

Shampo trajtuese për rënien e flokëve për meshkuj 200 ml
L2,000.00
Add to cart

Vichy Dercos Micro Peel Shampoo

Shampo kundër zbokthit të yndyrshëm 200ml
L2,000.00
Add to cart

Vichy Dercos Neogenic Redensifying Shampoo

Shampo kundër rënies së flokëve 200ml
L2,000.00
Add to cart

Vichy Dercos Oil Control Shampoo

Shampo trajtuese për flokë të yndyrshëm 200ml
L2,000.00
Add to cart

Vichy Dercos Ultra Soothing Colour Cleansing Cream

Shampo për flokë të lyer dhe skalp të ndjeshëm 250ml
L2,180.00
Add to cart

Vichy Dercos Ultra Soothing Dry Hair Shampoo

Shampo për skalp të irrituar e flokë të thatë 200ml
L2,000.00
Add to cart

Vichy Dercos Ultra Soothing Normal toOily Hair

Shampo për skalp të irrituar e flokë normalë në të yndyrshëm 200ml
L2,000.00
Add to cart

Vichy Energising Shampoo

Shampo kundër rënies së flokëve 200ml
L2,000.00
Add to cart