info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Për shkak të situatës së pandemisë së Covid-19, dërgesat në Kosovë janë pezulluar, deri në një njoftim të dytë.

Si të blejmë

Duke lundruar në faqen tonë, nëpërmjet pak klikimeve, mund të realizoni me lehtësi blerjen dhe të keni në shtëpinë tuaj produktin e zgjedhur. Një mundësi tjetër është edhe blerja nëpërmjet telefonit në nr. e mëposhtëm, duke komunikuar direkt me farmacistët tanë. Mob./WhatsApp/Viber: +355 69 50 23 332 Më poshtë janë listuar disa instruksione se si të blini online.

how to buy

Shfletoni kategoritë e produkteve dhe zgjidhni produktin që ju nevojitet.

how to buy

Plotësoni sasinë dhe opsione të tjera, nëse ka. Zgjidhni “Shto në shportë”.

how to buy

Për të parë porosinë, klikoni “Shporta”, në pjesën e sipërme, në të djathtë të faqes.

how to buy

Nëse doni të ndryshoni porosinë, bëni ndryshimin dhe klikoni “Përditëso shportën”.

how to buy

Rishikoni porosinë. Klikoni “Vazhdo me pagesën”

how to buy

Plotësoni të dhënat tuaja.
*Nëse keni krijuar llogarinë tuaj në FarmaOn, të dhënat tuaja do të dalin automatikisht të plotësuara.
Pas plotësimit të adresës sistemi llogarit paraprakisht çmimin e transportit.

how to buy

Zgjidhni mënyrën e pagesës. Klikoni “Përfundo porosinë”.

how to buy

Prisni dorëzimin e porosisë tuaj.