Forbrukernet.com

info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

  • | Transport FALAS në Tiranë dhe FALAS kudo në Shqipëri për porosi 4000 L | Dërgesë e shpejtë në adresë | Paguaj Cash në dorëzim, me kartë debiti/krediti ose me këste me iutePay

  • | Transport FALAS në Tiranë dhe FALAS kudo në Shqipëri për porosi 4000 L | Dërgesë e shpejtë në adresë | Paguaj Cash në dorëzim, me kartë debiti/krediti ose me këste me iutePay

  • | Transport FALAS në Tiranë dhe FALAS kudo në Shqipëri për porosi 4000 L | Dërgesë e shpejtë në adresë | Paguaj Cash në dorëzim, me kartë debiti/krediti ose me këste me iutePay

Pagesa të sigurta
Pagesa të sigurta

Paguaj në dorëzim & më kartë
debiti/krediti.

Suport i dedikuar
Suport i dedikuar

Nga farmacistë me përvojë.

Transporti falas
Transporti falas

Për çdo porosi në Tiranë

dhe porosi me vlerë
4000 lekë në Shqipëri.

Produkte të rinj

Mbi 200 produkte të rinj çdo muaj të disponueshëm për ju

Bosnalijek Pilfud Solution 20mg/ml

Topical spray that prevents hair loss in men and women

60 ml

810.00 L
New
Lansinoh Compact Single Electric Breast Pump

A lightweight, compact and discreet breast pump

16,000.00 L
New
Lansinoh White Valve

White valve for Lansinoh manual breast pump

650.00 L
New
Lansinoh Clean & Condition Baby Wipes

Alcohol free baby wipes for gentle cleansing

80 wipes

750.00 L
New
Lansinoh Organic Post-Birth Relief Spray

Topical spray that provides soothing relief to the perineal area following birth

100 ml

2,400.00 L
New
Lansinoh Maternity Pads Large

Discreet and absorbent maternity pads: 0-2 weeks post birth

10 pads

850.00 L
New

Informohu mbi ofertat & të rejat e fundit!

reCAPTCHA is required.