info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Medel Basic Kit

Çmimi:L1,500.00

Set aerosoli Medel

Stock: 1 në stok

Përshkrimi

Set i domosdoshëm për funksionimin e aerosolit.
Përmban:
-maskën hundë-gojë për të rritur dhe fëmijë;
-maskën e hundës;
-maskën e gojës;
-filtrat;
-tubin lidhës;
-vasketën ku hidhet solucioni.

Përdorimi

Përdoret në rastet kur aksesorët e aparatit nuk janë më në gjendje funksionale apo kanë humbur.