info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Pagesa të sigurta
Pagesa të sigurta

Paguaj në dorëzim & më kartë
debiti/krediti.

Suport i dedikuar
Suport i dedikuar

Nga farmacistë me përvojë.

Transporti falas
Transporti falas

Për porosi me vlerë mbi
4000 lekë në Shqipëri.

Produkte të rinj

Mbi 200 produkte të rinj çdo muaj të disponueshëm për ju

Rilastil Maquillage Mattfusion

Fondotintë riekulibruese dhe matifikuese për lëkurë të ndjeshme
30 ml

L3,360.00
Rilastil Maquillage Long Lasting Foundation

Fondotintë për lëkurë të ndjeshme me efekt që zgjat
30ml

L3,650.00
Rilastil Maquillage Foundation Lifting Anti-Wrinkle Soothing

Fondotintë me efekt lifting për lëkurë të ndjeshme
30ml

L3,650.00
Rilastil Maquillage Foundation Lifting Anti-Wrinkle Soothing Special Price

Fondotintë me efekt lifting për lëkurë të ndjeshme
30ml

L2,330.00
Rilastil Maquillage Primer Liftrepair Special Price

Primer perfeksionues me efekt lifting
30ml

L2,330.00
Rilastil Multirepair H.A Facial Detox Serum

Serum hidratues dhe anti-rrudhë për fytyrën
30ml

L10,500.00