info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

  • Transport FALAS në Tiranë për porosi mbi 3000 L -dërgesa 4-24H | Transport FALAS në të gjithë Shqipërinë për porosi mbi 4000 L – dërgesa 24-48H

  • Transport FALAS në Tiranë për porosi mbi 3000 L -dërgesa 4-24H | Transport FALAS në të gjithë Shqipërinë për porosi mbi 4000 L – dërgesa 24-48H

  • Transport FALAS në Tiranë për porosi mbi 3000 L -dërgesa 4-24H | Transport FALAS në të gjithë Shqipërinë për porosi mbi 4000 L – dërgesa 24-48H

Misioni ynë

Prej më shumë se 20 vitesh ne treg si një rrjet farmacish dhe tashmë edhe si parafarmaci online, misioni ynë është të ofrojmë një shërbim të karakterizuar nga profesionalizmi, kompetenca dhe mirësjellja, gjithnjë në shërbim të pacientit.

Nëpërmjet një stafi me eksperiencë, mundohemi të kontribuojmë në mirëqenien e pacientit, përmes këshillave të personalizuara.

Në fokus të punës sonë të përditshme është edhe edukimi për një stil jetese të shëndetshëm, duke qënë se të parandalosh është më mirë se të kurosh.

Select your currency
ALL Lek Shqipërie
EUR Euro