info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

  • Transport FALAS për çdo porosi në Tiranë & për porosi mbi 4000 L në Shqipëri | Dërgesë e shpejtë | Paguaj në dorëzim ose me kartë | Paguaj me këste me Iute |

  • Transport FALAS për çdo porosi në Tiranë & për porosi mbi 4000 L në Shqipëri | Dërgesë e shpejtë | Paguaj në dorëzim ose me kartë | Paguaj me këste me Iute |

  • Transport FALAS për çdo porosi në Tiranë & për porosi mbi 4000 L në Shqipëri | Dërgesë e shpejtë | Paguaj në dorëzim ose me kartë | Paguaj me këste me Iute |

Ezinelle 1.5 mg (levonorgestrel)

Çmimi:431.00 L

Kontraceptiv emergjence
Kuti x 1 tabletë

Stock: Ka stok

SKU: 4498078
Etiketa: , ,

Informacion shtesë

Brand

Formulimi

Masa

1 tabletë

Suitable For

Çdo tabletë përmban 1.5 mg levonorgestrel.

Indikimet:
-Përdoret brenda 72 orëve pas marrëdhënies seksuale të pambrojtur ose dështimit të një metode kontraceptive.
-Përdoret nga të rriturit dhe adoleshentët mbi 16 vjeç.

Kundërindikimet:
– Mbindjeshmëria ndaj substancës aktive ose ndaj ndonjërës prej lëndëve ndihmëse të pranishme në formulim.

Fertiliteti, shtatzënia dhe laktacioni
Ezinelle nuk duhet të përdoret nga gratë shtatzëna.
Ezinelle nuk ndërpret shtatzëninë. Në rast të vazhdimit të shtatzënisë, të dhënat e kufizuara epidemiologjike tregojnë se nuk ka efekte anësore në fetus, por nuk ka të dhëna klinike për pasojat e mundshme nëse merren doza më të mëdha se 1.5 mg levonorgestrel.
Levonorgestrel del në qumështin e gjirit. Ekspozimi i mundshëm i një foshnje ndaj levonorgestrelit mund të reduktohet nëse gruaja që ushqen me gji e merr tabletën menjëherë pas ushqyerjes dhe shmang ushqyerjen me gji të paktën 8 orë pas administrimit të Ezinelle.
Levonorgestrel rrit mundësinë e çrregullimeve të ciklit, të cilat ndonjëherë mund të çojnë në një datë të hershme ose të mëvonshme të ovulacionit. Këto ndryshime mund të rezultojnë në fertilitet të modifikuar; megjithatë, nuk ka të dhëna në terma afatgjatë.

Lexoni të gjutha efektet anësore të këtij medikamenti në fletën-udhëzuese që gjendet brenda paketimit.

Ky është një medikament OTC, kështu që mund të merret pa rekomandimin e mjekut.
Përpara se të përdorni këtë medikament, lexoni me kujdes fletë-udhëzuesin që gjendet në paketim pasi përmban informacion më të detajuar.
Për çdo paqartësi konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj.