info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

  • | Transport FALAS në Tiranë dhe FALAS kudo në Shqipëri për porosi 4000 L | Dërgesë e shpejtë në adresë | Paguaj Cash në dorëzim, me kartë debiti/krediti ose me këste me iutePay

  • | Transport FALAS në Tiranë dhe FALAS kudo në Shqipëri për porosi 4000 L | Dërgesë e shpejtë në adresë | Paguaj Cash në dorëzim, me kartë debiti/krediti ose me këste me iutePay

  • | Transport FALAS në Tiranë dhe FALAS kudo në Shqipëri për porosi 4000 L | Dërgesë e shpejtë në adresë | Paguaj Cash në dorëzim, me kartë debiti/krediti ose me këste me iutePay

Contrahist 0.5 mg/ml (levocetirizinë)

Çmimi:568.00 L

Shurup me levocetirizinë, që trajton simptomat e alergjisë tek fëmijët
200 ml

Stock: Ka stok

SKU: 4497902
Etiketa: , ,

Informacion shtesë

Action

Brand

Formulimi

Masa

200 ml

Suitable For

,

Levocetirizine dihydrochloride është substanca aktive e Contrahist. Levocetirizina është një medikament antialergjik (antihistaminik sistemik).
Përdoret për të trajtuar shenjat (simptomat) që lidhen me:
-rinitin alergjik;
-skuqjen që shoqëron urtikarien kronike me origjinë të panjohur (urtikarie kronike idiopatike).

Mos përdorni Contrahist:
-nëse jeni alergjik (hipersensitiv) ndaj dihidroklorurit të levocetirizinës, antihistaminikëve ose ndonjërit prej përbërësve të tjerë të Contrahist;
-nëse keni probleme të rënda të veshkave (dështim i rëndë i veshkave me filtrim të kreatininës nën 10 ml/min).

Contrahist nuk rekomandohet për përdorim tek foshnjat dhe fëmijët nën 2 vjeç për shkak të mungesës së të dhënave në këtë popullatë.

Shtatzënia dhe ushqyerja me gji
Pyesni mjekun ose farmacistin tuaj për këshilla përpara se të merrni ndonjë medikament.
Tregojini mjekut tuaj nëse jeni shtatzënë, planifikoni të mbeteni shtatzënë ose ushqeni me gji.

Ky është një medikament OTC, kështu që mund të merret pa rekomandimin e mjekut.
Përpara se të përdorni këtë medikament, lexoni me kujdes fletë-udhëzuesin që gjendet në paketim pasi përmban informacion më të detajuar.
Për çdo paqartësi konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj.

Gjithmonë përdorni Contrahist saktësisht siç jua ka rekomanduar mjeku juaj.
Nëse nuk jeni të sigurt në lidhje me përdorimin e këtij medikamenti këshillohuni me mjekun ose farmacistn tuaj.

Rekomandohen dozat e mëposhtme ditore:
-Të rriturit dhe fëmijët 12 vjeç e lart: 10 ml tretësirë ​​një herë në ditë.
-Fëmijët e moshës 6 deri në 12 vjeç: 10 ml tretësirë ​​një herë në ditë.
-Fëmijët e moshës 2 deri në 6 vjeç: 2.5 ml tretësirë ​​dy herë në ditë.
Për shkak të mungesës së të dhënave në këtë popullatë, levocetirizina nuk rekomandohet për përdorim tek foshnjat dhe fëmijët nën 2 vjeç.
Përdoreni brenda 3 muajve nga hapja e parë e shishes.

levocetirizine dihydrochloride, liquid maltitol (E965), glycerol (E422), sodium saccharin, sodium acetate trihydrate, glacial acetic acid, sodium benzoate (E 211), strawberry flavor: [flavoring substances, natural flavoring substances, propylene glycol (E1520) ], purified water.

Lista e përbërësve përditësohet vazhdimisht. Ju lutemi referojuni përbërësve të shënuar në paketimin e produktit.