info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

  • Transport FALAS për çdo porosi në Tiranë & për porosi mbi 4000 L në Shqipëri | Dërgesë e shpejtë | Paguaj në dorëzim ose me kartë | Paguaj me këste me Iute |

  • Transport FALAS për çdo porosi në Tiranë & për porosi mbi 4000 L në Shqipëri | Dërgesë e shpejtë | Paguaj në dorëzim ose me kartë | Paguaj me këste me Iute |

  • Transport FALAS për çdo porosi në Tiranë & për porosi mbi 4000 L në Shqipëri | Dërgesë e shpejtë | Paguaj në dorëzim ose me kartë | Paguaj me këste me Iute |

Sure Check Cassette Pregnancy Test

Çmimi:300.00 L

Test shtatzënie

Stock: S’ka stok

Informacion shtesë

Brand

Formulimi

Suitable For

Surecheck është test shtatzënie i krijuar posaçërisht për të qenë i saktë, i thjeshtë dhe i lehtë për t’u përdorur!

Testet Surecheck janë prodhuar me një teknologji të veçantë të një suspensioni koloidal të nanogrimcave të arit dhe garantojnë saktësi mbi 99% që nga dita e parë e ciklit.
Ofron më shume se 99% saktësi që nga dita e parë e vonesës së ciklit.
Mund të përdoret në çdo kohë të ditës.

 

Rastet apo situatat të cilat ndikojnë në rezultatin e testit:
-marrja e disa medikamenteve specifike;
-kryerja e një testi shtatzënie rreth 8 javë mbas një lindjeje apo aborti mund të japë një rezultat fals pozitiv, pasi në urinë mund të ketë akoma sasi të hormonit nga shtatzënia e mëparshme;
-konsumimi i sasive të mëdha të lëngjeve mund të ulë përqëndrimin e hormonit në urinë dhe të ndikojë negativisht në rezultat;
-alkooli, antibiotikët, analgjezikët nuk ndikojnë në rezultat.

1.Hapni qeskën mbrojtëse të letrës menjëherë para përdorimit. Hiqni testin nga qeska.
2.Urinoni në një filxhan të pastër, merrni 3-4 pika në pipetë dhe shpërndajeni në hapësirën e mostrës së kasetës.
3.Shikoni rezultatin brenda 3 minutave

4-Nëse rezultati është pozitiv do të shfaqen dy vija, nëse është negativ do të shfaqet vetëm një vijë.