info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

  • Transport FALAS për çdo porosi në Tiranë & për porosi mbi 4000 L në Shqipëri | Dërgesë e shpejtë | Paguaj në dorëzim ose me kartë | Paguaj me këste me Iute |

  • Transport FALAS për çdo porosi në Tiranë & për porosi mbi 4000 L në Shqipëri | Dërgesë e shpejtë | Paguaj në dorëzim ose me kartë | Paguaj me këste me Iute |

  • Transport FALAS për çdo porosi në Tiranë & për porosi mbi 4000 L në Shqipëri | Dërgesë e shpejtë | Paguaj në dorëzim ose me kartë | Paguaj me këste me Iute |

Sendo Economy Digital Blood Pressure Monitor

Çmimi:5,100.00 L

Monitor gjysmë automatik  për matjen e  presionit të gjakut. Kur përdoret, pompohet duke përdorur pompën, leximi dhe rezultati kryhen nga pajisja elektronike.

Stock: S’ka stok

Informacion shtesë

Brand

Formulimi

,

Suitable For

SENDO Economy është një monitor gjysmë automatik i presionit të gjakut. Kur përdoret, pompohet duke përdorur pompën, leximi dhe rezultati kryhen nga pajisja elektronike.

SENDO Economy është testuar klinikisht dhe plotëson të gjitha standardet e Organizatës Botërore të Shëndetësisë (OBSH).

Matja kryhet duke shtypur një buton dhe përveç pompimit manual, SENDO Economy ofron mundësinë e lëshimit automatik ose manual të ajrit. Deri në 30 matje ruhen në kujtesën e pajisjes. SENDO Economy është jashtëzakonisht ekonomik dhe lejon deri në 2000 matje me vetëm një bateri.

Mansheta është e përbërë prej materiali latex anti-alergjik dhe nuk përmban metal, kështu që është e përshtatshme edhe për llojet më të ndjeshme të lëkurës. SENDO Economy ofrohet me një mbulesë, e cila mbron strukturën dhe rrit qëndrueshmërinë e saj.

Përveç matjes së saktë të pulsit, vlerës së sipërme dhe të poshtme të presionit të gjakut, Sendo Economy gjithashtu mund të zbulojë dhe të raportojë praninë e aritmisë (ritmit të çrregullt të punës së zemrës).
Në rast të aritmisë, një simbol i vogël shfaqet menjëherë në ekran për informacion dhe për sigurimin e kohës së reagimit.

Shkalla e standardizuar e Organizatës Botërore të Shëndetësisë në anën e majtë të ekranit lejon të kategorizohet presioni i gjakut të matur si i lartë, normal ose i ulët, ndërsa funksioni i posaçëm.

Kutia përmban:
-monitorin;
-manshetën me përmasa 22-32 cm;
-çantën;
-1 bateri AA;
-manualin në disa gjuhë të ndryshme.

Plotëson standardet e Organizatës Botërore të Shëndetësisë.

Përpara se të kryeni matjen e tensionit duhet:
-të shmangni duhanin, konsumimin e ushqimit, pijeve dhe aktivitetin fizik të paktën 30 minuta para matjes;
-të keni qënë në gjendje qetësie të paktën 5 minuta para matjes;
-të shmangni matjen në gjendje stresi pasi vlera e përftuar do jetë më e lartë;
-të shmangni rrobat shumë të ngushta që shtrëngojnë krahun.

Gjatë matjes mansheta vendoset në krahun e majtë, 1-2 cm mbi brryl dhe qëndrohet në pozicionin ulur.