info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

  • Transport FALAS për çdo porosi në Tiranë & për porosi mbi 4000 L në Shqipëri | Dërgesë e shpejtë | Paguaj në dorëzim ose me kartë | Paguaj me këste me Iute |

  • Transport FALAS për çdo porosi në Tiranë & për porosi mbi 4000 L në Shqipëri | Dërgesë e shpejtë | Paguaj në dorëzim ose me kartë | Paguaj me këste me Iute |

  • Transport FALAS për çdo porosi në Tiranë & për porosi mbi 4000 L në Shqipëri | Dërgesë e shpejtë | Paguaj në dorëzim ose me kartë | Paguaj me këste me Iute |

Profarma Solucion fiziologjik 0.9%

Çmimi:99.00 L

Pika për hundë
Flakon x 10 ml

Stock: Ka stok

SKU: 000460

Informacion shtesë

Action

Brand

Formulimi

Masa

10 ml

Suitable For

,

Solucioni fiziologjik është tretësira izotonike e klorurit të natriumit, e cila përmirëson kongjestionin nazal, duke ndihmuar në lëngëzimin e sekrecioneve të hundës.

Mos përdorni solucionin fiziologjik nëse jeni të mbindjeshëm nga ndonjëri prej përbërësve të pranishëm në formulim.
Solucioni fiziologjik me pika mund të përdoret gjatë shtatzënisë dhe ushqyerjes me gji.
Nuk janë konstatuar efekte anësore të padëshiruara nga përdorimi i këtij solucioni.

Përpara përdorimit të këtij bari lexoni me kujdes fletëudhëzuesin e pranishëm në paketim, pasi ai përmban një informacion më të detajuar.
Për çdo paqartësi këshillohuni me mjekun ose farmacistin tuaj.

Të rriturit: 4-10 pika në ditë, të aplikuara në hundë.
Foshnjet: 1-2 pika në secilën anë të hundës. Aplikimi te foshnjet mund të bëhet përpara se ta ushqeni, pasi liron hundët dhe lehtëson ushqimin me gji/qumësht formulë.

NaCl, metilhidroksibenzoat, ujë i pastruar

Lista e përbërësve përditësohet vazhdimisht. Ju lutemi referojuni përbërësve të shënuar në paketimin e produktit.